Megan Fox bekrefter at hun og Machine Gun Kelly drikker hverandres blod

Publisert:
Sist oppdatert:

Cuteness overload, der altså...

Annonse

12. januar i år røpet skuespiller Megan Fox og artisten Machine Gun Kelly, som møttes under innspillingen av rett-på-video-filmen "Midnight in the Switchgrass", at de hadde forlovet seg. Det gjorde paret i en felles post på Instagram.

"Åh! Så hyggelig for dem", tenkte folket.

Helt frem til tekstens siste mørke linjer åpenbarte seg.

Her slang skuespilleren lettbeint på et par ord om at turtelduene "drakk hverandres blod" etterpå - som om det var snakk om den daglige kaffekoppen.

Annonse

Folket rynket på nesen og lurte på om, høhø, dette kunne være et forsøk på humor fra Fox' side?

Nope, den gang ei...

Nylig gjorde Glamour det første intervjuet med Fox siden MGK satte ringen på finger'n hennes, og skuespilleren bekreftet at JODA - hun drikker hans blod, og han hennes...

- Yeah. Så, jeg antar at å drikke hverandres blod kan villede folk, eller - folk forestiller seg oss med begre, som om vi er i Game of Thrones og drikker hverandres blod. Det er bare noen få dråper, men ja vi konsumerer hverandres blod av og til - kun for rituelle formål.

Annonse

Ok, pjuh. Megan Fox og MGK heller altså ikke i seg blod som Dracula og Draculina her, men koser seg med noen dråper til spesielle...kremt...rituelle anledninger? Det var jo...betryggende.

Fox utdyper:

- Jeg er mye mer kontrollert. Jeg leser tarotkort og er interessert i astrologi, og jeg gjør alle disse metafysiske praksisene og meditasjonene. Og jeg gjør nymåne- og fullmåneritualer, og alle disse tingene. Og så, når jeg gjør det, er det (blodet) en passasje eller det blir brukt for en grunn. Og det er kontrollert, så det er som "La oss dele noen dråper blod hver og drikke det". Han er mye mer tilfeldig og hektisk og kaotisk, der han er villig til å bare skjære opp brystet med knust glass og si: "Ta sjelen min".

Jaiks.

Annonse

Intervjueren var (forståelig nok) fremdeles ikke overbevist om at Fox snakket sant, og stilte spørsmål om hvorvidt dette "faktisk skjer?". Til det svarte skuespilleren "ikke akkurat slik, men en versjon av det har skjedd mange ganger".

Vi.har.så.mange.spørsmål.

Rituelle formål? Kvalifiserer en datenight à la Fox/MGK til litt blodslurping, tro?

Eller, er dette bare et veldig hardt forsøk på å være like Yk2-kule, eventuelt sprø, som Angelina Jolie og Billy Bob Thornton var på begynnelsen av 2000-tallet - da de bar hverandres blod i smykker rundt halsen...

Annonse