Vinterens kinoklubbfilmer

Disse kvalitetsfilmene får du til halv pris i vinter

Her er vinterens utvalgte filmer for Kinoklubben.

Som Kinoklubb-medlem får du halv pris på utvalgte kvalitetsfilmer på kino. Denne vinteren kan klubben friste med et variert og sterkt program, med alt fra norsk krigshistorie til helaftens komedie og dokumentar:

Maria Mozhdah i Hva vil folk si

Hva vil folk si

Premiere: 6. oktober

Norske Iram Haq markerte seg med sin spillefilmdebut «Jeg er din» i 2013. Hun har en sjelden og viktig stemme i den norske filmfloraen, og nå er hun tilbake med den samfunnsaktuelle og personlige «Hva vil folk si».

Mer om filmen her

Mord på Orientekspressen

Mord på Orientekspressen

Premiere: 10. november 2017

Krim i toppklasse! Agatha Christies klassiker løftes frem på det store lerretet igjen, denne gangen i regi av Kenneth Branagh og med et meget stjernespekket skuespillergalleri. (Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Judi Dench, Willem Dafoe, m.fl.). En påkostet produksjon i storformat, med noen uventede twister underveis.

Mer om filmen her

Jonathan Ryhs Meyers og Thomas Gullestad i Den 12. mann

Den 12. mann

Premiere: 25. desember 2017

Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte overraskes av tyske soldater. Elleve mann blir torturert og drept, bare den tolvte klarer å slippe unna. Harald Zwarts film om Jan Baalsruds to måneder lange flukt er spådd å bli en av høstens aller største filmer! Thomas Gullestad, Jonathan Rhys Meyer og Marie Blokhus har sentrale roller.

Mer om filmen her

Per Fugelli - siste resept

Per Fugelli - Siste resept

Premiere: 26. januar 2018

Møtet mellom Per Fugelli og filmskaper Erik Poppe innledet det siste halvannet året av Per sitt liv. Når Per Fugelli valgte å stanse den videre medisinske forlengelsen av livet, dødsfasen, startet de to samtidig å dokumentere siste akt og noen av de vakreste øyeblikkene i Pers liv.

Mer om filmen her

Atle Antonsen og Ine Jansen i Norske byggeklosser

Norske byggeklosser

Premiere: 21. februar 2018

"Norske byggeklosser" er en komedie om oppussing og alle situasjonene som oppstår når evne ikke nødvendigvis matcher ambisjoner. Med Atle Antonsen, Anders Baasmo Christiansen og Ine Jansen i hovedrollene.

Mer om filmen her

Om Kinoklubben

Kinoklubb Norge er en medlemsklubb som tilbyr utvalgte kvalitetsfilmer til halv pris på kino. Ved innmelding får du en medlemskode som du benytter deg av når du skal kjøpe kinobilletter. Nå får du også 2 medlemskap til prisen av 1!

Les mer og meld deg inn her