Dakota Johnson The Office
Foto: Joel C Ryan (t.h.)

Dakota Johnson om "The Office"-innspillingen: - Den verste tiden i livet mitt

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Hæ? Var Dakota Johnson med i "The Office"?

Annonse

Tydeligvis.

Til tross for at vi har sett serien uttallige ganger, kan vi ikke huske å ha sett "Fifty Shades of Grey"-stjerna i den, og det har amerikaneren tilsynelatende en forklaring på. Johnson gjestet nylig TV-showet "Late Night With Seth Meyers" (via Deadline), da hun mimret tilbake til innspillingen av finaleepisoden - som ble sendt i 2013.

- Det var ærlig talt den verst tiden i livet mitt, fortalte hun programlederen.

- Jeg elsker den serien så mye, og de sa typ "Vil du være med i seriefinalen?", og jeg bare "Selvfølgelig" - og tenkte at jeg kom til å måtte være tilstede en halv dag, fortsatte hun.

Annonse

Vel, det ble ikke helt slik Johnson hadde sett for seg.

- Jeg var der i to(!!!) uker, avslørte hun.

- Og jeg er knapt med i den jævla serien!

Deadline minner om at Johnson leverer replikker i totalt to scener i "The Office"-avslutningen, i tillegg til at hun er synlig i bakgrunnen i øvrige scener. Du tenker kanskje at det høres rått nok ut, men ifølge 34-åringen var det ingen dans på roser å henge med de faste skuespillerne, som omsider skulle ta farvel med hverandre etter ti år på skjermen.

Annonse

- De var lei seg, bekreftet hun.

- Og så var det også en merkelig dynamikk der, som tilsynelatende hadde pågått de siste ti årene. Noen folk snakket ikke til hverandre, og jeg kom inn å bare: "Hahahah, jeg er så glad for å være her", og ingen ville snakke med meg, alle ga faen. Og jeg var bare i bakgrunnen i alle scenene... og fakset ting.

En nydelig opplevelse, med andre ord.

Les også: 53 nye filmer vi gleder oss til i 2024

a woman with long hair
SPINDELKREFTER: Dakota Johnson blir snart å se på kino i superheltfilmen "Madame Web"., Foto: SF Studios

Dakota Johnson er i disse tider aktuell med tittelrollen i Sonys "Spider-Man"-spinoff "Madame Web", som har norgespremiere på kino 14. februar.

Den synske mutanten Madame (Cassandra) Web, ble introdusert i tegneserien The Amazing Spider-Man i 1980. Den gang ble Web fremstilt som en eldre kvinne med en sjelden muskelsykdom, som gjorde at hun var koblet til livsutstyr som liknet et edderkoppnett. Grunnet Madame Webs alder og medisinske tilstand, slåss hun aldri fysisk mot skurker i papirutgaven. Filmens trailer har imidlertid avslørt at Johnsons versjon er av den mer slagkraftige typen, og med seg på laget har hun en trio av unge, badass kvinner i Sydney Sweeney aka Julia Carpenter/Spider-Woman, Isabela Mercedaka Anya Corazon og Celeste O'Conner aka Mattie Franklin.

På rollelista står også navn som Emma Roberts ("American Horror Story", Adam Scott, Tahar Rahim og Zosia Mamet.

"Madame Web" lanseres på kino 14. februar - billetter legges ut her

Annonse