Dakota Johnson i Fifty shades of Grey

Dakota Johnson beskriver "Fifty Shades"-innspillingen som "Galskap" og "Psykotisk"

Publisert:
Sist oppdatert:

- Jeg har aldri hatt mulighet til å snakke om dette ærlig, noensinne.

Annonse

I et fersk intervju med Vanity Fair, åpner Dakota Johnson opp om innspillingen av den mye omtalte filmserien "Fifty Shades of Grey", som gjorde skuespilleren til verdensstjerne over natta.

Til tross for at filmtrilogien, som er basert på E. L. James erotiske bokserie, fikk enorm sukess, avslører Johnson at innspillingen av filmene var alt annet enn topp.

32-åringen røper blant annet at å samarbeide med forfatteren bak bøkene bød på utfordringer.

- Hun hadde mye kreativ kontroll, hele dagen, hver dag, og hun bare krevde at visse ting skulle skje. Det var deler av innholdet i bøkene som bare ikke ville fungert på film, som for eksempel den indre monologen, som til tider var ekstremt klein. Det ville bare ikke fungert å si høyt. Det var alltid en kamp. Alltid.

Annonse

Les også: I disse filmene har skeuspillerne faktisk sex

Jamie Dornan og Dakota Johnson i "Fifty Shades of Grey".

Videre forteller Johnson at produksjonen av "Fifty Shades"-trilogien "utviklet seg til galskap".

- Det var en haug med uenigheter. Jeg har aldri hatt mulighet til å snakke om dette ærlig, noensinne - for man ønsker jo å promotere en film på riktig måte. Men jeg er stolt av det vi til slutt laget, alt ble som det skulle, men det var vanskelig.

Hun fortsetter.

Annonse

- Vi måtte filme scenene Erika (forfatteren) ville lage, og deretter måtte vi gjøre opptakene vi ønsket å lage. Kvelden i forveien skrev jeg om scener med den gamle dialogen, slik at jeg kunne legge til en linje her og der. Det var typ kaos hele tiden.

Selv om stemningen åpenbart var anstrengt bak kameraene, er Johnson takknemlig overfor både "Fifty Shades"-forfatteren og filmserien, som åpnet dørene til stjernehimmelen for henne.

- Dersom jeg hadde visst hvordan det kom til å bli, tror jeg ikke noen ville ha gjort det. Det ville føltes som, "Åh, dette er psykotisk." Men nei, jeg angrer ikke… Det er fremdeles ting jeg ikke kan si fordi jeg ikke ��nsker å skade noens karriere, eller ødelegge noens rykte, men både Jamie (Dornan) og jeg ble behandlet veldig bra. Erika er en veldig hyggelig dame, og hun var alltid vennlig mot meg. Jeg er takknemlig for at hun ville ha meg med i filmene.

Skuespilleren konkluderer med at "det var flott for karrierene våre", før hun slenger på "Så fantastisk. Så heldig. Men det var rart. Virkelig, virkelig rart."

Annonse