Civil War
Foto: A 24, A 24

"Ex Machina"-regissøren er tilbake: Her er første trailer for hype-filmen "Civil War"

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

A24 og regissør Alex Garland teamer opp med et stjernelag av skuespillere i kommende "Civil War".

Annonsørinnhold for Ymer Media

Vi har endelig fått kloa i den første traileren til "Civil War", og den lover både heftig action, intens spenning og noe å fundere på. Filmen, som har norgespremiere på kino 24. april, er skrevet og regissert av Alex Garland - mannen bak kritikerroste sci-fi-filmer som "Ex Machina" (2015) og "Annihilation" (2018). På produksjonssiden står prestisjeseselskapet A24. Er vi gira? Absolutt!

Handlingen i filmen er satt til en nær fremtid, der en gruppe journalister forsøker å ta seg gjennom USA under en raskt eskalerende borgerkrig som har oppslukt hele nasjonen. Regjeringen bomber sivile, journalister henrettes og kampen om tron...vi mener det hvite hus skaper fullstendig kaos.

"19 delstater har løsrevet seg", hører vi en radioreporter melde i begynnelsen av traileren, før vi kort tid senere hører den amerikanske presidenten (spilt av Nick Offerman) fortelle amerikanske borgere at "den såkalte Vestmakten i Texas og California har lidd et meget stort nederlag for det amerikanske militæret."

Les også: 53 nye filmer vi gleder oss til i 2024

Jesse Plemons i Civil War
DRAMATISK: Jesse Plemons i "Civil War"., Foto: A 24, A 24

Trailerens knappe to minutter avslører at dette er en høyst dagsaktuell film, som vil noe mer enn å bare servere eksplosjoner og billig underholdning. Det setter også stjernelaget av skuespillere, som blant andre består av Kirsten Dunst, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Wagner Moura og Jesse Plemons , to streker under.

Vi krysser fingrene for at filmen lever opp til forventningene vi nå sitter igjen med, og gleder oss til "Civil War" kommer på norske kinoer 24. april. I mellomtiden, legg til filmen i din huskeliste her!