Deadpool & Wolverine

Wolverine og "Marvels Jesus" gjenforenes i første trailer for "Deadpool 3"

Filmweb
Publisert:

Filmen, som har fått tittelen "Deadpool & Wolverine", kommer på kino 24. juli i år.

Annonse

Våren 2022 kom nyheten om at et tredje kapittel i filmserien om Marvels rappkjefta antihelt Deadpool var på vei, og få måneder senere fikk vi, til vår store overraskelse, også vite at prosjektet inkluderte Hugh Jackmans Wolverine. Nå, to år senere, er endelig traileren her.

Den første sniktitten ble avduket under søndagens Super Bowl, den årlige tittelkampen i NFL, og i samme slengen ble også filmens tittel "Deadpool & Wolverine" avslørt for publikum.

I traileren får vi se multivers-organisasjonen Time Variance Authority, introdusert i Disney+-serien "Loki", lete opp Reynolds Wade Wilson.

"Wade, du er spesiell. Dette er din sjanse til å være en helt blant helter", sier en av organisasjonens medlemmer (spilt av Matthew Macfayden).

Annonse

"Jeg lukter hva du driver med her", svarer Wade og legger til:

"Ditt lille filmunivers er i ferd med å endres for alltid. Jeg er Messias. Jeg...er...Marvel Jesus."

Og ja, ellers går tralten like "Deadpool"-kødden't som alltid, og vi er GIRA(!!!) - av flere grunner.

Ikke bare sereverer "Deadpool & Wolverine" Reynolds og Jackmans første møte på lerretet siden 2009-filmen "X-Men: Origins: Wolverine". Filmen markerer også sistnevntes o'store comeback etter en pause (vi trodde var slutten) på 7 lange år.

Annonse

Helt siden kritikerroste "Logan" ble lansert i 2017, har Jackman hevdet han var ferdig med rollen for godt. Og ettersom karakteren trakk sitt siste åndedrag i den filmen, har vi jo på en måte trodd ham. Dumme oss... I MCU kan selvfølgelig ALT skje.

Når det gjelder "Deadpool", er han en av flere tegneseriekarakterer Disney overtok da de kjøpte opp 20th Century Fox i 2019. Fansen forventet med andre ord å se Deadpool dukke opp i Marvel-universet på et eller annet tidspunkt, men ingen visste om det ville bli i nok en solofilm - eller i multiverset med resten av gjengen. Traileren røper at det blir litt av begge deler.

Filmens regissør Shawn Levy har tidligere samarbeidet med Reynolds om filmer som "Free Guy" og "The Adam Project", og Rhett Reese og Paul Wernick står for manuset (duoen forfattet også de to første filmene). I tillegg til Reynolds, Jackman og Macfayden får vi også se skuespillere som Emma Corrin, Rob Delaney, Karan Soni, Leslie Uggams, Morena Baccarin og Stefan Kapicic. Det ryktes også at det vil dukke opp et par overraskelser i cameos, som fremdeles holdes tett til brystet. Spennende, spennende.

Se traileren øverst i artikkelen.

Annonse

"Deadpool & Wolverine" har norgespremiere 27. juli - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse