Hugh Jackman gjør comeback som Wolverine i "Deadpool 3"

Publisert:

Jepp, vi har startet nedtellingen allerede!

Annonse

Hugh Jackman (53) gjenopptar rollen som Wolverine i Marvels kommende "Deadpool 3", som etter planen skal lanseres på kino 6. september 2024.

Det er filmens hovedrolleinnehaver, Ryan Reynolds (45) aka Deadpool selv, som annonserer nyheten om samarbeidet via sosiale medier tirsdag kveld.

"Hei alle sammen, vi er ekstremt lei oss for å ha misset D23, men vi har jobbet ekstremt hardt med den neste Deadpool-filmen i en stund nå", forteller Reynolds fra sofa'n (sin?).

"Jeg måtte virkelig gjennomsøke sjelen for denne. Hans første opptreden i MCU må åpenbart være spesiell. Vi må være tro mot karakteren, finne ny dybde, motivasjon, slik at hver enkelt Deadpool står på egne bein og skiller seg fra hverandre. Det har vært en ekstrem utfordring som har tvunget meg til å virkelig gå i meg selv."

Annonse

"Hey, Hugh, vil du spille Wolverine en gang til?", sier plutselig Reynolds idet Jackman dukker opp i bakgrunnen.

"Yeah, absolutt Ryan", svarer Jackman.

Se posten under:

Annonse

Videoen runder av med Whitney Houstons "I Will Always Love You", tekstet til "I will always love Hugh" (vi vet jo at Deadpool alltid har crushet på Wolverine), før vi får se Wolverine kveste "Deadpool"-logoen.

!!!

At Jackman skal trimme Wolverine-skjegget igjen er STORT. Helt siden kritikerroste "Logan" ble lansert i 2016, har skuespilleren hevdet at han var ferdig med rollen for godt. I filmen trekker karakteren sitt siste åndedrag, så vi har jo på en måte tenkt at Jackman snakket sant. Dumme oss. Vi vet jo EGENTLIG at alt kan skje i MCU...

Les også: Marvel-sjefen: Avengers eksisterer ikke lenger

DRØMMEDUO: Hugh Jackman som Wolverine og Ryan Reynolds som Deadpool.

"Deadpool" er en av flere tegneseriekarakterer Disney overtok da de kjøpte opp 20th Century Fox i 2019. Fansen har altså forventet å se Deadpool dukke opp i Marvel-universet på et eller annet tidspunkt, men ingen har visst om det ville bli i nok en solofilm - eller i multiverset med resten av gjengen.

Nå har vi altså fått bekreftet det vi alle håpet på, den rappkjefta antihelten går solo - og forblir R-rated, i likhet med de foregående filmene.

Shawn Levy, som tidligere har samarbeidet med Reynolds om filmer som "Free Guy" og "The Adam Project", skal regissere "Deadpool 3", og Rhett Reese og Paul Wernick er hyret inn til å skrive manuset (duoen forfattet også de to første filmene).

Annonse

Fy, som det gledes!

Annonse