Jason Momoa teaser bekmørk "Fast & Furious"-rolle: - Han er veldig sadistisk

Publisert:

Den 43 år gamle amerikaneren skal spille Vin Diesels fiende i kommende "Fast X".

Annonse

Tidligere i år bekreftet Jason Momoa at han skal spille skurk i Fast & Furious-seriens neste kapittel, "Fast X".

For mange, inkludert oss, kommer nyheten som en skikkelig kul overraskelse. Momoa har utelukkende figurert som helt i sine senere film- og serieprosjekter, inkludert "Aquaman", "Justice League", "Dune" og Netflix-serien "Frontier", men vi kan vel alle være enige om at en god skurk danker ut en god helt, anyday.

Nå teaser skuespilleren også hva vi kan forvente oss av rollen. Overfor Variety røper han nemlig følgende:

- Innspillingen var den beste tiden i livet mitt. Jeg fikk lov til å spille skurken, endelig! Jeg har spilt snill fyr en stund.

Annonse

Han legger til:

- Karakteren min er veldig sadistisk og androgyn, og han er litt påfugl...Han har mange problemer, denne fyren. Og definitivt noen "daddy issues".

Les også: Nabolaget er drittlei "Fast & Furious"-råkjøring: - Noen kommer til å bli drept

BEHIND THE SCENES: Jason Momoa med "Fast"-skurken Cipher, spilt av Charlize Theron.

Før vi får se Momoa bak rattet i den neste "Fast"-filmen, skal skuespilleren nok en gang spille Arthur Curry aka Aquaman i DC Comics oppfølger "Aquaman" and the Lost Kingdom", som har premiere på kino 17. mars neste år.

"Fast X" ryktes å bli franchisens siste film, men kua skal nok melk...kremt, historier skal fortelles - og vi regner med at det siste kapittelet vil deles i to filmer (minst).

De fleste av filmseriens store stjerner, som Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Cardi B og Charlize Theron, er forventet tilbake på lerretet. To av seriens største fanfavoritter, Dwayne Johnson og John Cena, har derimot bekreftet at de ikke vil bli å se i den store "Fast"-avslutningen.

Annonse

I april annonserte Justin Lin, mannen bak "Fast & Furious"-seriens tredje, fjerde, femte, sjette og niende kapittel, at han trakk seg som regissør av "Fast X". Innspillingen ble dermed satt på pause i noen uker, frem til Universal hyret inn franske Louis Leterrier til å ta seg av biffen. Leterrier har tidligere laget storfilmer som "The Incredible Hulk", "Clash of the Titans" og "Now You See Me". I 2019 regisserte han Netflix' episke fantasyserie "The Dark Crystal: Age of Resistance", og han står også bak "Lupin", en annen internasjonal Netflix-suksess.

Med seg på laget har han manusforfatterne Justin Lin, Dan Mazeau og Gary Scott Thompson.

Går alt etter planen, skal "Fast 10" møte verdens kinopublikum 19. mai 2023 - som vil si at vi har mange måneder med teasing og trailere igjen før vi får se Momoa og resten av gjengen i aksjon. Spennende, spennede...

Annonse