Nabolaget er drittlei "Fast & Furious"-kjøring: - Noen kommer til å bli drept

Publisert:

Beboerne i Angelino Heights forteller om "Fast & Furious"-fans ute av kontroll.

Annonse

Skal vi tro Variety, er beboerne i Los Angeles-nabolaget Angelino Heights drittlei filmserien "Fast and Furious", som etter planen skal sjenke fansen sitt tiende kapittel "Fast X" neste år.

Helt siden franchisens første film ble lansert i 2001, har "Fast"-entusiaster valfartet til nabolaget for å henge rundt Bob's Market, butikken som i filmene eies av familien til Dominic Toretto (spilt av Vin Diesel), og karakterens hus i Kensington Road.

Ifølge nettstedet, er det ikke folkemengdene og fanselfiene som irriterer beboerne, men den spinnville bilkjøringen. Jepp, du leste riktig. "Fast"-fansen råkjører, kappkjører, blaster, spinner, røyklegger og invaderer gatene i området rundt Bob's Market. HVER KVELD!

Bob's Market i Angelino Heights.

Nå er naboene angivelig så ferdig med dette, at de førstkommende fredag planlegger å proteste mot innspillingen av "Fast X". De har nemlig mottat et varsel om at det skal filmes foran Torettos hus denne dagen. Ifølge varselet kan naboene forvente seg "simulert nødetat-aktivitet, flyfotografering, tømming av gaten og atmosfærisk røyk" (hva nå det innebærer?).

Til Variety forklarer naboene at problemet ikke dreier rundt denne ene innspillingsdagen, men effekten filmserien har på området daglig, året rundt.

I en email sendt til bystyret i LA, skriver en beboer følgende:

Annonse

"Hvis denne innspillingen, eller noen del av F10-produksjonen (Universal), får fortsette i Angelino Heights...vil vi arrangere en enorm protest, og invitere en haug av reportere og nyhetskanaler for å filme oss mens vi protesterer - dag og natt."

"Vi holder denne protesten for å hedre de 178 menneskene som har blitt drept av råkjørere i Los Angeles, og for å vise vår avsky mot Universals ubarmhjertige ignorering av den dødelige epidemien av råkjøring som filmene deres satte i gang - og som de fortsetter å promotere."

I tillegg til råkjøring og bråk, forteller flere beboere om virkelig alvorlige hendelser. En mann, som velger å være anonym, har blant annet blitt truet på livet av en "Fast"-fan.

"Det er midt på dagen, og jeg forsøker å jobbe på kontoret mitt mens noen spinner rundt og lager alle mulige lyder med bilen sin. Jeg går ut og roper: 'Ville du gjort dette foran bestemoren din sitt hus?", og en eller annen unge bare: 'Hva sa du til meg?' og trekker frem en pistol og peker på meg. Jeg står på verandaen min, og han er på andre siden av gata - så jeg var ikke redd for livet mitt. Men når noen trekker en pistol, er det alvorlig", forteller han.

Annonse

"Noen kommer til å bli drept. Før eller siden", sier en annen.

Universal har hittil ikke kommentert saken.

Annonse