Jonah Hill kunne ikke fordra "Superbad"-motspilleren

Publisert:

Christopher Mintz-Plasse skal ha fornærmet Hill kraftig under audition-rundene til tenåringskomedien.

Annonse

Denne høsten er det 15 år siden lanseringen av den legendariske tenåringskomedien "Superbad", og Vanity Fair feirer med et stort mimre-intervju med en rekke av skuespillerne fra filmen.

Her avsløres det blant annet at Jonah Hill (38) ikke kunne fordra Christopher Mintz-Plasse (33) etter deres første audition sammen. Hill var på tidspunktet allerede castet til rollen som Seth, og skulle lese replikker mot Mintz-Plasse - som var aktuell for rollen som Fogell (McLovin).

"Chris var umiddelbart virkelig, virkelig fantastisk. Og jeg tror han virkelig irriterte meg på tidspunktet", forteller Hill.

Også produsent Judd Apatow husker hendelsen, og legger til at Mintz-Plasse "var skikkelig ufin, angrep Jonah og gjorde improvisasjoner som fornærmet ham". Regissør Greg Mottola utdyper:

Annonse

"Han spilte rollen som om han var den desidert kuleste fyren i rommet, at alle andre var nerder og tapere. Han var Dean Martin i stedet for Jerry Lewis."

"Jonah hatet ham umiddelbart", fortsetter Seth Rogen, som bidro både som manusforfatter og skuespiller i filmen.

"Han bare, 'Det der fucka med rytmen min. Jeg klarer ikke prestere med den fyren'"

Apatow legger til, "Jonah sa; 'Jeg liker ikke den fyren. Jeg vil ikke at han skal gjøre det.' Og jeg sa, 'Det er akkurat derfor vi ansetter ham. Det kunne ikke ha vært mer perfekt. Det at han irriterer deg er jo akkurat det vi vil ha.'"

Annonse

Les også: Jonah Hill slutter å gj��re intervjuer - sier det gjør ham syk

FAVORITT-TRIO: Christopher Mintz-Plasse, Jonah Hill og Michael Cera.

Til tross for Hills motstand, gikk rollen som McLovin til Mintz-Plasse - og sammen med Michael Cera skapte de den udødelige trioen Seth, Evan og Fogell i det som kanskje er filmhistoriens beste(?) high school-komedie. Like sexfiksert, vulgær og drøy, som den er sjarmerende, smart og sjukt morsom - på ekte (quotes som "I am McLovin!" og "Chicka, chicka-yeah, fake I.D." vil hjemsøke oss for alltid).

I årevis har man spekulert i om en oppfølger noensinne ville se dagens lys, men hittil har alle involverte, bortsett fra Apatow, vært tydelige på at de ikke vil ødelegge filmen med en ræva oppfølger. Tidligere i år fikk fansen imidlertid et snev av håp da Hill, i et intervju med W Magazine, sa han var åpen for å gjenoppta rollen som Seth på én betingelse:

"Det jeg vil gjøre, når vi er typ 80 (år), er å lage "Superbad 2". Som en gamlehjem-"Superbad". Ektefellene våre dør, og vi er single igjen. Det er det jeg ønsker at "Superbad 2" skal være, og det er den eneste måten jeg noensinne ville gjort det på."

Annonse

Vel, vi får se hvor det bærer...

Annonse