Florence Pugh er drittlei Harry Styles-sex i ny film

Publisert:
Sist oppdatert:

Skuespilleren kritiserer det enorme nakenfokuset på sin kommende film "Don't Worry Darling". Hun er ikke i bransjen for at folk skal "se verdens mest kjente mann gå ned på noen".

Annonse

Premieren på Olivia Wildes kommende psykologiske thriller "Don't Worry Darling" nærmer seg, og mange er spente på å endelig se filmen som (mildt sagt!) har høstet ekstrem oppmerksomhet på forhånd.

Helt siden traileren ble vist under CinemaCon tidligere i år, har den store snakkisen vært de dampende HEITE scenene mellom filmens hovedrolleinnehavere Florence Pugh (26) og Harry Styles (28). Vi har sett utallige gifs, memes og overskrifter som skildrer duoen...i aksjon.

I et fersk intervju med Harper's Bazar, inrømmer Pugh at hun ikke var forberedt på sex-fokuset som fulgte med sin mannlige motspiller - som tilfeldigvis også er en av verdens mest kjente artister.

- Når skuespillet er redusert til sexscenene dine, eller det å se verdens mest kjente mann gå ned på noen...! Det er ikke derfor vi gjør det. Det er ikke derfor jeg er i denne bransjen.

Annonse

Les også: Trekantdrama: Olivia Wilde fikk rettspapirer om barnefordeling levert på scenen

MANN OG KONE: Florence Pugh spiller mot Harry Styles i "Don't Worry Darling".

Den Oscar-nominerte skuespilleren avslører at hun i utgangspunktet var tiltenkt birollen som Bunny (som nå spilles av Wilde), men at hun i stedet ble tilbudt hovedrollen. Da hun takket ja våren 2020, stod Shia LaBeouf oppført som motspiller. Han droppet imidlertid ut av prosjektet noen måneder senere, og ble erstattet av Styles.

Pugh uttrykker videre at hun håper publikum kan se filmen for mer enn bare Harry Styles og naken hud.

- Det er jo åpenbart, når du hyrer inn den mest berømte popstjerna i verden, kommer det til å bli sånt snakk. Det er bare ikke det jeg kommer til å diskutere, fordi filmen er større- og bedre enn det. Og menneskene som står bak den, er større- og bedre enn det.

Annonse

"Don't Worry Darling" blir Styles første store filmrolle siden innsatsen i Christopher Nolans "Dunkirk" (2017). Selv om popstjerna overbeviste som skuespiller, har det tilsynelatende vært vanskelig for ham å lande roller siden. På et tidspunkt bekreftet Styles at han hadde gjort en audition for tittelrollen i storfilmen "Elvis", men at han ikke fikk den. Senere avslørte regissør Baz Luhrmann at problemet muligens ligger i den enorme statusen Styles har fått som artist de siste årene:

- Harry er en virkelig talentfull skuespiller. Jeg vil gjerne samarbeide om noe med ham. Uansett, det virkelige problemet med Harry er at han er Harry Styles. Han er allerede et ikon.

Stakkars, Harry. Å være et ikon på jobbsøking er tydeligvis kjipe greier. Og med nakenhysteriet han har sjenket "Don't Worry Darling", blir det nok ikke lettere fremover...eller?

Olivia Wilde (38) har tidligere fortalt at hun har hentet inspirasjon til "Don't Worry Darling" fra filmer som "The Matrix", "Inception" og "The Truman Show", og kaller den "et kjærlighetsbrev til filmer som flytter grensene for fantasien vår".

Annonse

Filmen lanseres på kino 23. september, og har i tillegg til Pugh og Styles, også Chris Pine, Gemma Chan og Olivia Wilde selv på rollelista. Watchlist den her!

Annonse