Jennifer Lawrence, The Hunger Games

Lionsgate bekrefter: Ny "Hunger Games"-film på vei

Filmweb
Publisert:

Filmen skal baseres på en bok som enda ikke er utgitt, men det hindrer ikke studioet fra å dele en premieredato med verden.

Annonse

Forfatter Suzanne Collins avslørte i går at hun er i gang med en ny roman fra "Hunger Games"-universet, og én time senere annonserte Lionsgate at den også skal bli til film. Det melder Variety.

Romanen, som har fått tittelen "Sunrise on the Reaping", skal publiseres 18. mars 2025 - og filmen følger etter med lansering 20. november 2026.

Boka, som blir den femte i serien, er en prequel til den originale trilogien - og finner sted 40 år etter hendelsene i "The Ballad of Songbirds and Snakes", som spilte inn 337 millioner dollar på kino i fjor.

Annonse

Bakteppet for bokas handling er allerede offentliggjort, og vi regner med at dette også blir utgangspunktet for filmen. Jepp, vi er nok en gang invitert til Panem, denne gangen til den femtiende runden av Hunger Games-lekene - også kjent som Second Quarter Quell. Dette året konkurrerte Haymitch Abernathy, spilt av Woody Harrelson i den originale trilogien, som senere veileder Katniss (Jennifer Lawrence) og Peeta (Josh Hutcherson) i lekene 24 år senere.

Så langt er ingen skuespillere knyttet til prosjektet, men Variety skriver at Francis Lawrence er i forhandlinger om regijobben. Lawrence har regissert alle seriens filmer siden "Catching Fire" (2012), og har med andre ord lang erfaring med dødslekene. Denne karen vet hva fansen vil ha, og har enda til gode å tråkke skikkelig i salaten. Det lover jo godt...

Vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer.

Annonse