Late Night with the Devil

Skrekkfilmen topper Rotten Tomatoes og hylles av Stephen King: - Jeg klarte ikke å ta øynene vekk

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Nå skal filmen skremme livskiten av sommervarme nordmenn...

Annonse

Klar for å tilbringe natta med djevelen?

19. juli kommer found footage-filmen "Late night with the Devil" til Norge, en skrekkperle vi sjeldent ser maken til på kino. Filmen har en kritikerscore på hele 97% på Rotten Tomatoes, og topper nettstedets liste over årets beste skrekkfilmer hittil.

Datoen er 31. oktober 1977, og Jack Delroy, verten for talkshowet "Night Owls with Jack Delroy", planlegger en Halloween-spesial uten sidestykke. Showet har vært en trofast følgesvenn for søvnløse seere over hele landet i en årrekke, men etter at Jack mistet kona under tragiske omstendigheter, har seertallene stupt.

For programlederen står alt på spill, og han er villig til å strekke seg langt for seernes oppmerksomhet. Uvitende om at han er i ferd med å slippe løs en forferdelig ondskap i amerikanske hjem, ønsker han paranormal-psykologen June Ross-Mitchell (Laura Gordon) og ei mystisk, ung jente (Ingrid Torelli) velkommen til direktesendingen...

Annonse

Se traileren under:

Filmen er regissert av brødrene Colin og Cameron Cairnes, og i hovedrollen som Jack Delroy finner vi David Dastmalchian, et ansikt mange forbinder med magnetiske skurkeroller i titler som "Prisoners", "Dune" og "Boston Strangler". Den øvrige rollebesetningen er relativt ukjent, men det hindrer ikke anmelderne fra å kaste lovord etter filmen.

"Denne fortjener å bli en kultklassiker", skriver Avi Offer aka NYC Move Guru.

Annonse

"De sier djevelen er i detaljene, og Late Night With The Devil glemmer ikke en eneste detalj. En av de beste indie-skrekkfilmene på årevis", sier Ej Moreno, mannen bak youtube-kanalen Flickering Myth.

Doug Jamieson, bak nettsiden The Jam Report, kaller filmen "intens, spennende, skremmende, smart og totalt uforglemmelig".

Også skrekkongen Stephen King har sett filmen, og legger ikke skjul på at han er fanboy.

"Den er absolutt brilliant. Jeg klarte ikke å ta øynene vekk fra den", skrev forfatteren på X (tidligere Twitter).

Annonse

Vi vet ikke med dere, men her står "Late night with the Devil" HØYT på årets "må se"-liste. Sees på norgespremieren 19. juli - og ikke glem å legge til filmen i din huskeliste her!

Bilde fra 'Late Night with the Devil'
Annonse