Logan Paul orket ikke å se ferdig Oppenheimer: – Ingenting skjedde

Logan Paul orket ikke å se ferdig Oppenheimer: – Ingenting skjedde

Filmweb
Publisert:

Stjerna forlot kinosalen halvveis gjennom storfilmen: "Prat, prat og mere prat."

Annonse

YouTuberen og wrestling-stjerna Logan Paul var ikke en fan av Christopher Nolans Oppenheimer, en av årets største og mest kritikerroste kinofilmen. Stjerna forteller at han gikk ut av kinosalen, fordi han syntes filmen var kjedelig.

Innrømmelsen kom under en episode av podcasten hans, "ImPaulsive", der han intervjuet brødrene Danny og Michael Philippou, som har regissert skrekkfilmen Talk to Me.

Les også: Australske YouTube-tvillinger står bak "årets skumleste film"

Talk to Me

Etter å ha avslørt at han synes de første 20 minuttene av Talk to Me var for treige, fortalte Paul om Oppenheimer-opplevelsen.

"Jeg gikk ut av Oppenheimer," sa Paul, og sjokkerte regissørbrødrene. På spørsmål om hvorfor, begynte stjerna en tirade:

- Jeg skjønte ikke hva de prøvde å gjøre. Hva driver dere med? Alle bare snakker. Det er bare en og en halv time, 90 minutter, med prat, prat og mere prat. Det var bare eksposisjon. Ingenting skjedde.

Les også: Christopher Nolan avslører Inception-avslutningen - 13 år etter premieren

Cillian Murphy i Oppenheimer

Den nyeste filmen fra The Dark Knight-regissør Christopher Nolan handler om J. Robert Oppenheimers rolle i utviklingen av atombomben, og beskrives som en "episk thriller som skyver publikum inn i det pulserende paradokset til den gåtefulle mannen som må risikere å ødelegge verden, for å redde den."

Cillian Murphy spiller Oppenheimer, mens Emily Blunt har rollen som kona Katherine Oppenheimer. Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Dane DeHaan, Kenneth Branagh, Alden Ehrenreich og Josh Hartnett topper resten av rollelista, og norske Trond Fausa har en rolle.

Nolan er opptatt av praktiske effekter, og har angivelig gjenskapt en atombombe-eksplosjon helt uten hjelp av CGI – men ingen liv gikk tapt under innspillingen av Oppenheimer, altså…

Oppenheimer går på kino nå. Kjøp billetter til filmen her!

Annonse

Paul innrømmet at han nesten gikk ut av Nolans Interstellar etter 18 minutter "fordi den var så treig," men at den nå har blitt en av hans "topp tre favorittfilmer."

Annonse