Robert Downey Jr. i Avengers: Endgame

Marvel-sjef lover at Iron Man er død: - Vi vil ikke røre det øyeblikket igjen

Filmweb
Publisert:

Det er på tide å tørke tårene og legge håpet bak seg, folkens; Robert Donwey Jr. er ferdig i rollen som Iron Man for godt.

Annonse

Det avslørte Marvel-sjefen Kevin Feige i et ferskt intervju med Vanity Fair.

Til tross for at Tony Stark aka Iron Man døde i 2019-filmen "Avengers: Endgame", har fansen spekulert i om han kanskje, en gang, ville vende tilbake til universet.

- Vi kommer til å beholde det øyeblikket, og ikke røre det igjen, sa Feige om karakterens heroiske død i "Endgame".

- Vi jobbet alle hardt i mange år for å få det til, og vi ville aldri ha gjort det ugjort på magisk vis.

Annonse

Les også: Første "Furiosa"-trailer: Vi har en storslått "Mad Max"-preque i vente

Avengers: Endgame
FERDIG: Robert Downey Jr. i "Avengers: Endgame".

I "Avengers: Endgame" ofrer Tony Stark, hjerteskjærende nok, seg selv for å redde universet. Under den avgjørende kampen mot Thanos og hans styrker, benytter Stark Infinity-hansken til å kanalisere kraften fra Infinity-steinene for å avlede og tilintetgjøre fienden.

Dette resulterer i en enorm energiutladning som suger kreftene ut av ham, og Stark dør fredelig omringet av sine nærmeste, inkludert Pepper Potts og Spider-Man, mens solen går ned i bakgrunnen. Det er helt klart et tårevått og uforglemmelig øyeblikk som ærer Starks heroiske reise gjennom hele ni filmer i MCU.

Downey Jr. kapret rollen som Iron Man i 2008, til tross for at han slet med alvorlige problemer knyttet til rus og rettslige vanskeligheter på den tiden. Marvel tok definitivt en risiko ved å gi ham sjansen, men stjerna oppfylte alt studioet hadde håpet på, og brukte muligheten til å gjenoppbygge karrieren og skape en ikonisk og dypt elsket tolkning av Tony Stark/Iron Man.

- Vi pleide å spøke og si at Robert var lederen for skuespilleravdelingen fordi alle der så opp til ham, mimret Feige i intervjuet.

Annonse

- Han tok alle under vingen sin, men ikke i underdaning forstand. Han ble bare cheerladeren deres.

Annonse