Den nye "Hunger Games"-filmen har fått lanseringsdato

Publisert:

Panem, vi har savnet deg!

Annonse

Det er snart sju år siden den ultrapopulære "The Hunger Games"-filmserien rundet av for godt, med sitt fjerde kapittel (eller tredje, om du regner "Mockingjay - Part 1"- og "2" som èn film). Likevel skal vi tilbake til Panem, og det om altfor ikke lenge.

I 2020 lanserte nemlig forfatteren bak "The Hunger Games"-bokserien, Suzanne Collins, prequel-romanen "The Ballad of Songbirds and Snakes" - og Lionsgate annonserte omtrent umiddelbart at de ønsket å filmatisere den.

Og vipps...

...nå har jammen filmen fått et offisielt tidspunkt for lansering, skal vi tro Variety. "The Ballad of Songbirds and Snakes" inntar kinoene i november 2023. Eeek!

Annonse

Collins siste roman dreier rundt en ung versjon av Coriolanus Snow, årevis før han ender opp som Panems onde president (spilt av Donald Sutherland i filmserien). Snow må veilede ungjenta Lucy Gray Baird, som skal kjempe for Distrikt 12 i den tiende runden av "Dødslekene".

Filmen er med andre ord ikke viet franchisefavorittene Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) eller Peeta Mellark (Josh Hutcherson), men det betyr ikke nødvendigvis at vi aldri får se noen av dem igjen...eller?

Så langt er ingen castingnyheter offentliggjort, så vi lever fremdeles håpefulle i spenning...

Annonse