Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One

Mission: Impossible-teamet i eksklusivt intervju: Derfor velger de Norge

Filmweb
Publisert:

Regissøren og skuespillerne fra Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One løfter på sløret: Derfor drar de tilbake til Norge, gang på gang!

Annonse

Tom Cruise er tilbake for å risikere liv og helse i den syvende filmen i Mission: Impossible-serien, og han har med seg Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt og Hayley Atwell. Som vanlig gjør Cruiser'n en rekke spinnville stunts i filmen, og deler av filmen er spilt inn i Norge.

Høsten 2020 lekte Tom Cruise seg i Rauma og Stranda med flere ville stunt, inkludert en actionsekvens på et tog, og det allerede ikoniske motorsykkel-basehoppet som også har blitt filmens plakat.

Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One går på kino nå. Kjøp billetter til filmen her!

Både forgjengeren Mission: Impossible – Fallout og den kommende Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part Two har også spilt inn scener i Norge, og i et nytt intervju med Morten Steingrimsen forteller regissør Christopher McQuarrie om hvorfor:

Annonse

Morten tok også en prat med Simon Pegg, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby, Greg Tarzan Davis og Shea Whigham om den norske innspillingen!

Intervjuene er klippet av Erling K. Opsund.

Annonse
Annonse