Ny sjokkdokumentar avslører grufulle detaljer om "kannibal-skuespilleren"

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

"Jeg er i ferd med å avsløre Hammer-familiens mørke, forskrudde hemmeligheter."

Annonse

Etter sin rolle som Timothée Chalamet ferieforelskelse i "Call Me by Your Name", var Armie Hammer på alles lepper - og ble spådd en lysende skuespillerkarriere. I begynnelsen av 2021 raknet det derimot brutalt for skuespilleren, da han ble anklaget for seksuelle overgrep og kannibalisme (ja, du leste riktig).

Nå skal "House of Hammer", en kommende dokumentarserie på Discovery+, undersøke de urovekkende anklagene mot Hammer, samt dykke inn i hans mørke familiehistorie.

Seriens sjokkerende trailer, som ble sluppet i går, avslører at vi får møte to av Hammers angivelige ofre, som deler skjermdumper av meldinger og lydopptak de hevder å ha mottatt fra skuespilleren. I meldingene skal han ha skildret sine kannibalistiske fantasier og grove seksuelle fetisjer.

Hammer skal blant annet ha skrevet til en kvinne at han er "100 % en kannibal" og at "jeg skal bite helvete ut av deg". Og dette er kun én av flere forstyrrende meldinger som avsløres i traileren.

Annonse

Les også: Han mener intimitetskoordinatorer "ødelegger" sex-scener

DEN GANG DA: Timothée Chalamet og Armie Hammer i "Call Me by Your Name".

Hammer har hele veien benektet anklagene via sine advokater. Skuespilleren har stått fast ved at alle hans seskuelle partnere har vært gjensidig deltakende i diskuterte- og på forhånd avtalte handlinger.

Serien kommer i tre deler og er produsert i samarbeid med Armie Hammers tante, Casey Hammer, som i 2015 publiserte boken "Surviving My Birthright" - der hun blant annet anklager sin egen far for å ha begått seskuelle overgrep mot henne som barn.

"Jeg er i ferd med å avsløre Hammer-familiens mørke, forskrudde hemmeligheter", får vi høre henne si traileren.

Annonse

Se traileren for serien øverst i artikkelen.

"House of Hammer" har premiere på Discovery+ 2. september. Legg til serien i huskelista di her!

Annonse