Ryan Gosling i Barbie

Ryan Goslings "Barbie"-ballade inn på hitlisten i USA

NTB
Publisert:

Balladen "I'm Just Ken", som er Kens klagesang i "Barbie"-filmen, gikk rett inn på den amerikanske hitlisten.

Annonse

"I'm Just Ken", fremført av skuespiller Ryan Gosling (42), gjorde sin debut torsdag på Billboard Hot 100-listen. Selv om det bare var på 87. plass, så gikk Kens klagesang inn på en bedre plassering enn nye låter fra krefter som Zach Bryan, Luke Bryan, NewJeans, Burna Boy & Byron Messia og Rylo Rodriguez.

Og sangen handler ifølge Los Angeles Times om hvordan dukkemannen Ken, og alle de andre Ken'ene, er annenrangs borgere i Barbieland – der Barbier betyr alt.

Låtskrivere bak er Mark Ronson og Andrew Wyatt, som var med på å skrive den Oscar-vinnende sangen "Shallow". Ryan Gosling roses for sin empatiske, scenestjelende fremføring.

– Det er Ken som sang den låten. Jeg har aldri sunget på den måten før, jeg vet ikke hvorfor eller hva som skjedde, hevder Gosling.

Annonse

Les også: Produsentene ville fjerne dette øyeblikket fra "Barbie"-filmen

EKSISTENSIELL KRISE: Ken besøker den virkelige verden og begynner å tvile på maktbalansen i Barbieland.

Avisen minner om hvordan han og Emma Stone tro til med en rekke musikalske opptredener i Oscar-filmen "La La Land", og Gosling har spilt inn plate som halvparten av rockeduoen Dead Man's Bones.

Som barneskuespiller var han også med i TV-suksessen "The Mickey Mouse Club" – der han sang og danset sammen med Britney Spears, Justin Timberlake og Christina Aguilera.

– Da jeg var guttunge, jobbet jeg med å synge i bryllup og danse på kjøpesenteret. Den ungen jobbet virkelig hardt og fikk meg hit. Jeg skylder ham alt, men jeg tenkte egentlig at jeg hadde pensjonert ham. Men det var på tide å hente ham frem en siste gang, sier Ryan Gosling til avisen.

Annonse

Se et utdrag fra balladen øverst i artikkelen.

PS! Som medlem av Kinoklubben, kan du se "Barbie" på kino til halv pris! Les mer om Kinoklubben, og meld deg inn, her!

"Barbie" vises nå på kinoer over hele landet - billetter finner du her!

Annonse