Se de nye bildene av Alexander Skarsgård i vikingfilmen The Northman

Publisert:
Sist oppdatert:

Dette blir HELT rått!

Annonse

Nye bilder fra regissør Robert Eggers tredje spillefilm "The Northman" er avduket, og bekrefter igjen at Alexander Skarsgård aldri har sett råere ut. Altså, hva SKJER med den ulvelua?

"The Northman" omtales som en vikingstyle hevnsaga og Eggers, som tidligere har levert kritikerroste "The Witch" og "The Lighthouse", beskriver filmen som sin aller største hittil.

Via de fire nye bildene blir vi presentert for vikingprinsen Amleth (Skarsgård), Fjölnir (Claes Bang), The Sorcerer (Ingvar Sigurdsson) og King Aurvandil (Ethan Hawke). Se dem nederst i artikkelen.

"The Northman" baserer seg på den gamle norrøne legenden om prinsen Amleth og hans hevntokt, som sies å være inspirasjonen til William Shakespeares "Hamlet". Filmen beskrives som "en episk hevnthriller som utforsker hvor langt en vikingprins vil gå for å finne rettferdighet for sin myrdede far".

Annonse

Utenom de overnevnte navnene, finner vi også Robert Eggers tidligere "The Witch"-kollega Anya Taylor Joy ("The Queens Gambit"), Nicole Kidman, Willem Dafoe, "Game of Thrones"-skuespilleren Hafþór Júlíus Björnsson aka The Mountain og artisten "Björk" (...i rollen som heks, selvfølgelig). For et sabla stjernelag!

Sist, men ikke minst må vi også nevne at den norske "Okkupert"-skuespilleren Eldar Skar har kapret en plass på rollelista. Hvor mye skjermtid han vies er vi foreløpig ikke sikre på, men moro er det uansett.

Den første traileren for "The Northman" ble sluppet allerede i desember, og sørget umiddelbart for å sette filmen på redaksjonens "Må se"-liste. I tro Robert Eggers-stil, ser det ut til at vi kan vente oss et mørkt og dystert univers. Ettersom vi vet at dette er noe fyren nailer bedre enn de fleste, er vi kanskje mest spente på hvordan han vil takle overgangen fra smale prestisjeprosjekter til blockbuster-formatet. Med så mange fantastiske folk på laget, har han i hvert fall alle forutsetninger og vi har skikkelig blodtroa.

Se de nye bildene under:

"The Northman" har planlagt norgespremiere 13. april - les mer om filmen her

Annonse