Sier hun ble nektet komedie-roller fordi hun var "for sexy"

Publisert:

Salma Hayek gir Adam Sandler æren for karrieren hun har i dag.

Annonse

Med roller i kritikerroste filmer som "From Dusk Till Dawn", "Frida" og "Desperado", har meksikanske Salma Hayek (56) blitt en av Hollywoods aller mest kjente navn. En skulle kanskje tro at statusen har servert roller på sølvfat, men ifølge Hayek er det ikke helt sånn det fungerer. Til GQ UK avslører hun nemlig at Hollywood nektet henne komedie-roller i nesten 20 år. Hvorfor?

Hun var FOR sexy.

...

56-åringen forklarer at det ikke var før hun traff gromgutten Adam Sandler, i forbindelse med 2010-tittelen "Grown Ups", at hun fikk prøve seg i en tradisjonell komedie.

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse

- Jeg ble type-castet i lang tid. Hele livet hadde jeg hatt lyst til å gjøre humor, men folk ville ikke gi meg komediene. Jeg klarte ikke kapre en rolle før jeg traff Adam Sandler, som ville ha meg i en komedie ("Grown Ups"), men da var jeg i førti-årene!

Videre legger hun til:

- De sa; "Du er sexy, så du har ikke lov til å ha humoristisk sans". Ikke nok med at du ikke fikk være smart, men du fikk heller ikke lov å være morsom på 90-tallet.

Skuespilleren forteller at hun opplevde det som tøft å bli avvist da det stod på, men at hun er glad for at hun til slutt ble tatt inn i humor-varmen.

Annonse

- Jeg var trist på tidspunktet, men nå er jeg jo her og gjør alle sjangre i en tid av livet jeg ble fortalt at jeg ville være utgått på dato. De siste 20 årene skulle jeg ha vært ute av drift. Så jeg er ikke trist, jeg er ikke sint; Jeg ler. Jeg ler, dere!

Les også: Shia LaBeouf: - Jeg har vært utro mot alle damer jeg noensinne har vært med

STRIPPER-FLØRT: Channing Tatum og Salma Hayek i "Magic Mike's Last Dance".

Denne uka er Hayek premiereaktuell i Steven Soderberghs "Magic Mike's Last Dance", der hun spiller Mikes/Channing Tatums eldre og velstående flørt Maxandra Mendoza. Dramakomedien er det tredje og siste kapittel i Warner Bros. dampende heite filmserie om stripperen Mike Lane - løst basert på Tatums egen stripper-bakgrunn. Det er med andre ord bare å fylle lommene med dollarsedler, og løpe på kino!

"Magic Mike's Last Dance" har norgespremiere på kino fredag 10. februar - billetter og mer om filmen finner du her

Annonse