Shia LaBeouf: - Jeg har vært utro mot alle damer jeg noensinne har vært med

Publisert:

Skuespilleren legger kortene på bordet, og åpner opp om overgrepsanklagene i nytt intervju.

Annonse

Det stormer rundt "Fury" og "The Peanut Butter Falcon"-skuespiller Shia LaBeouf (36) om dagen.

For noen dager siden nektet 36-åringen for å ha blitt sparket fra Olivia Wildes kommende film "Don't Worry Darling", og i et ferskt Youtube-intervju fortalte han at det ikke er lenge siden han vurderte å ta sitt eget liv.

LaBeouf beskrev perioden som karrierens største bunnpunkt. En periode som involverte skandaler som tvangsinnleggelse, bilkrasjer, offentlige utbudd, voldelig oppførsel, overgrepsanklager og søksmål.

Nå åpner skuespilleren for første gang opp om overgrepsanklagene.

Annonse

I en ny episode av Jon Bernthals podcast "Real Ones" (via Variety), blir de alvorlige beskyldningene artisten FKA Twigs (34) rettet mot ham i 2020 bragt på bordet. De to møttes under innspillingen av "Honey Boy", og datet omkring et år før Twigs anklaget ham for fysiske, psykiske og seksuelle overgrep.

Artisten påstod blant annet at LaBeouf bevisst hadde smittet henne med en kjønnssykdom, forsøkt å kvele henne, og skutt løshunder med pistol for å forberede seg til rollen i filmen "The Tax Collector" (wtf?).

LaBeouf legger seg flat overfor Bernthal.

- Jeg såret den dama. Og underveis i det, såret jeg mange andre, og mange andre før henne. Jeg var et lystsøkende, egoistisk, selvsentrert, uærlig, hensynsløst og skremmende menneske.

Annonse

Les også: Florence Pugh er drittlei Harry Styles-sex i ny film

Shia LaBeouf i "The Tax Collector".

Han fortsetter:

- Når jeg tenker på hva livet mitt har blitt, hvordan det er nå, og hva som er hensikten med at jeg er her...er det å være til nytte. Og når jeg ser på dette #MeToo-miljøet, er det ikke akkurat mange karer som tar ansvar.

- Jeg fucka opp skikkelig ille. Som i kræsj og brenn-type ille. Jeg såret mange mennesker, og jeg er fullstending klar over det. Og jeg kommer til å leve med det resten av livet.

Annonse

Senere i intervjuet innrømer LaBeouf at han har "en lang liste med folk han trenger å gjøre opp med". Han forteller også at han har "vært utro mot alle damer han noensinne har vært med", og at han aldri har fortalt "sex-partnerne sine om å ha hatt herpesutbrudd". En oppførsel han selv beskriver som "manipulerende".

Gjennom intervjuet nevner skuespilleren aldri Twigs ved navn, men omtaler "henne" som en "helgen" som "reddet det fuckings livet mitt".

LaBeouf avslører at han for øyeblikket deltar i et avrusningsprogram, og at han mentalt er på et mye bedre sted nå. Skuespilleren erkjenner at han har fått et helt nytt perspektiv på livet etter å ha konvertert til katolisismen - og blitt far til vesle Isabel på 5 måneder. Datteren har han med skuespillerkona Mia Goth (28).

Annonse