Stallone er forbanna - langer ut mot Dolph Lundgren og ny "Rocky"-spinoff

Filmweb
Publisert:

Skuespiller Sylvester Stallone er lite fornøyd med at "Rocky"-universet utvides.

Annonse

MGM annonserte nylig at "Rocky"-spinoffen "Drago", som skal vies "Rocky IV"-skurken Ivan Drogo (Dolph Lundgren) og sønnen Viktor Drago (Florian Munteanu), er under utvikling.

Til tross for at fansen jublet og postet tusenvis av hjerter og bokseemojier på internett, er ikke alle like begeistret over nyheten.

Sylvester Stallone aka Rocky selv er fly forbanna. Mildt sagt.

I en post på Instagram, langer den 76 år gamle skuespilleren ut mot "Rocky"- og "Creed"-produsenten Irwin Winkler og hans to sønner David og Charles Winkler (også produsenter av "Creed"-filmene):

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse

"Nok en hjerteknuser...fant nettop ut dette. Enda en gang skal den patetiske 94 år gamle produsenten og hans idiotiske, ubrukelige og grådige barn, Charles og David, plukke kjøttet av beina på nok en fantastisk karakter jeg har skapt, uten å fortelle meg det", skriver Stallone.

"Jeg ber fansen om tilgivelse, jeg ønsket aldri at Rocky-karakterer skulle utnyttes av disse parasittene".

Skuespilleren avslutter teksten med å adressere sitt forhold til sin tidligere motspiller Dolph Lundgren (64), som har rollen som Rockys sovjetiske boksemotstander Ivan Drogo i "Rocky IV" og "Creed II".

"Foresten, en gang hadde jeg ikke noe annet enn respekt for Dolph, men han fortalte meg aldri hva som skjedde bak ryggen min med karakteren jeg skapte for ham!! Ekte venner er verdt mer enn gull."

Annonse

Se posten i sin helhet under.

OPPDATERING: Sylvester Stallone har nå slettet posten, samt nok en post som uttrykte misnøye over Winkler-familien og den kommende spinoffen, fra sin offisielle Instagram-side.

Søndag kveld norsk tid tok også Dolph Lundgren turen til Instagram for å forsvare seg. Han forteller at prosjektet er i en tidlig fase, uten manus eller regissør. Han refererer til filmen som en "potensiell Drago-spinoff" som ble lekket for tidlig, og hevder han ble fortalt at Stallone skulle være involvert i filmen.

Annonse
Annonse