Sydney Sweeney, Barbarella

Sydney Sweeneys erotiske sci-fi-drøm blir virkelig - med hjelp fra "Shaun of the Dead"-regissøren

Filmweb
Publisert:

Med nye ansettelser på gang, tar Sony Pictures "Barbarella"-remake endelig form.

Annonse

I oktober 2022 kom nyheten om at Sony Pictures hadde håndplukket Sydney Sweeney (26) til å spille i nyinnspillingen av den bisarre kultklassikeren "Barbarella". Nå, halvannet år senere, nærmer studioet seg endelig å signere en regissør - og det er absolutt ingen hvem som helst.

Ifølge Deadline, er britiske Edgar Wright i forhandlinger om regi-jobben. Wright er best kjent for å ha regissert filmene "Shaun of the Dead" og "Hot Fuzz", men kan også smykke seg med vår nyoppfunnede tittel "favorittregissøren til alle 22 år gamle filmbros", med flinkis-komedier som "Scott Pilgrim vs. the World" og "Baby Driver".

Sony Pictures har også lagt øynene på to talentfulle skribenter, Jane Goldman ("Kingsman: The Secret Service", "Kick Ass") og Honey Ross ("Everything I Know About Love"), som skal forfatte manuset - dersom avtalene går i boks.

At studioet er villig til å punge ut for slike navn, tyder på at "Sydneyrella" er en stor greie for dem - og med en av verdens mest ettertraktede skuespillere ombord, er det kanskje ikke så rart. Nope, Sweeney har ikke gått tom for stjernestøv siden prosjektet ble annonsert (vi nevner bare dollarmaskinen "Anyone But You"), så litt balanse i ansattrekkene må vel til...

Annonse

"Euphoria"-skuespilleren bekreftet selv "Barbarella"-castingen tilbake i 2022, da hun delte artwork fra den originale 1969-filmen med sine (på tidspunktet) 14,5 millioner Insta-følgere (nå 20,1 millioner). Til bildet serverte hun den over middels kule teksten "time to save the universe", og fansen gikk amok med nesten 2 millioner likes og 4500 kommentarer.

Originale "Barbarella" var basert på den første franske tegneserien for voksne, skapt av den franske skribenten og illustratøren Jean-Claude Forest. Filmen ble lansert i 1969 og hadde Jane Fonda i tittelrollen, som en slags lettkledd, erotisk romheltinne.

Siden har "Barbarella" stått urørt i vel 50 år, uten oppfølgere og nyinnspillinger, og for å være ærlige har det vært helt ok. Nå, når Sweeney og Wright blåser støvet av filmen, er vi derimot merkelig interessert i å se hvor dette bærer...

Annonse