To sidestilte bilder av Glen Powell og Sydney Sweeney med ansiktsfokus
Foto: NTB

Spilte på romanserykter for å promotere kinosuksess: - Det fungerte fantastisk

Filmweb
Publisert:

"Anyone But You"-stjernene Sydney Sweeney og Glen Powell legger kortene på bordet i nytt intervju.

Annonse

Rom-com-snakkisen "Anyone But You" rundet av 2023 med et brak, og publikum trosset både mørketid og julestri for å få en bit av den angivelige affæren mellom hovedrolleinnehaverne Sydney Sweeney (26) og Glen Powell (35).

Filmen sikret Sony Pictures 210 millioner dollar i kassa, og mye mulig har romanseryktene noe av æren for suksessen. I så fall har alt gått etter planen, skal vi tro skuespillerne.

- De to tingene du må ha for å selge en rom-com er moro og kjemi, sa Powell i et nylig intervju med The New York Times, via Deadline.

- Sydney og jeg har det utrolig gøy sammen, og vi har masse naturlig kjemi. Mange vil ha det som er på skjermen utenfor skjermen også, og noen ganger må man bare spille litt på det - og det fungerte fantastisk. Sydney er veldig smart, la han til.

Glen Powell og Sydney Sweeney i Anyone but You
GJENNOMTENKT STRATEGI: Glen Powell og Sydney Sweeney innrømmer at romanseryktene rundt kinofilmen "Anyone But You" var bra for billettsalget.

Det var i mars 2023, under innspillingen av filmen, at det ble lekket en rekke paparazzi-bilder av Sweeney og Powell, som så ut til å ha det riktig så trivelig i hverandres selskap. Sweeney er forlovet med restauranteier Jonathan Davino, og Powell var på tidspunktet i et forhold med modellen Gigi Paris. På internett gikk utroskapsryktene bananas, og de ble ikke færre da det kort tid etterpå kom frem at Powell og kjæresten hadde gått hvert til sitt. For ikke å glemme at Paris angivelig hadde sluttet å følge Sweeney på Insta (oh, the drama).

På tidspunktet lo duoen bare av ryktene, og Sweeney fortalte Variety at "Glen og jeg bryr oss egentlig ikke".

Vel, nå vet vi i hvert fall at de ante hva de holdt på med. Sweeney, som også hadde rollen som filmens ansvarlige produsent, forteller at hun var svært involvert i prosjektet - også i markedsføringen.

- Jeg var med i alle samtaler. Jeg var i gruppechatter. Jeg holdt sannsynligvis alle i Sony markedsføring og distribusjon våkne om natten, fordi jeg ikke klarte å gi meg med ideene mine, sa hun.

Annonse

- Jeg ville være sikker på at vi aktivt hadde en dialog med publikum underveis i promoteringen av filmen, fordi til syvende og sist er det dem som har skapt hele historien.

Amen.

Handlingen i "Anyone But You" er enkel; Bea og Ben. En gang datet de, så ble de fiender, og nå skal de late som at de er kjærester igjen. Helt normalt. Filmen er regissert av mannen bak "Easy A", Will Gluck, basert på et manus han har skrevet i samarbeid med Ilana Wolpert.

Annonse