The Batman

"The Batman Part II" kommer ikke i 2025 likevel

Filmweb
Publisert:

Det ser ut til at vi må smøre oss med tålmodighet, folkens...

Annonse

Tirsdag annonserte Warner Bros. at deres etterlengtede oppfølger "The Batman Part II" har landet en ny premieredato. Filmen utsettes fra 3. oktober 2025 til 2. oktober 2026.

Det vil si at fansen må vente et helt år lenger på Matt Reeves bekmørke Gotham-fortsettelse. Ifølge The Hollywood Reporter er utsettelsen relatert til fjorårets langvarige manusforfatter- og skuespillerstreik i Hollywood.

Kritikerroste "The Batman" ble lansert i mars 2022, og dro inn nesten 800 millioner dollar i billettinntekter. Allerede under kinokonferansen CinemaCon, én måned etter verdenspremieren, annonserte Warner Bros. at fortsettelsen var på vei. Høsten samme år overtok James Gunn og Peter Safran roret i DC Studios. De to skrotet umiddelbart en rekke planlagte gigantprosjekter, og mange fryktet for fremtiden til R-Batz.

I februar 2023 slapp duoen de første 11 prosjektene i Warner Bros. store, nye DC-univers, og til fansens store glede viste det seg at Reeves' "The Batman"-oppfølger fikk leve videre som et frittstående prosjekt under merkelappen "DC Elseworlds".

Annonse

Les også: "Venom 3" har fått tittel og ny premieredato

To måneder senere avslørte filmens ansvarlige produsent, Michael Uslan, at innspillingen av "The Batman Part II" skulle starte i november 2023. Det skjedde ikke. I februar i år bekreftet nemlig skuespiller Jeffrey Wright (Jim Gordon) at han vender tilbake i oppfølgeren, men at han enda ikke hadde lest manuset, ifølge ScreenRant.

Reeves og co-manusforfatter Mattson Tomlin har åpenbart fått smake streiken, som gjør at vi må smøre oss med en god dose tålmodighet. Fire år mellom de to filmene er lenge, og vi hadde selvfølgelig håpet på et tidligere gjensyn med både Robert Pattinson, Jeffrey Wright og Andy Serkis, som er de eneste skuespillerne som hittil er bekreftet på rollelista.

Så langt er ingen detaljer rundt handlingen offentliggjort, la oss håpe tiden kommer den til gode...

Annonse