Timothee Chalamet i Wonka

Her er de første reaksjonene på storfilmen "Wonka": - En umiddelbar juleklassiker!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Timothée Chalamet smelter ikke bare sjokoladehjerter i rollen som legendariske Willy Wonka.

Annonse

I desember trer Timothée Chalamet (27) inn i rollen som Willy Wonka i Warner Bros. etterlengtede sjokolademaker-prequel "Wonka", og nå er de aller første reaksjonene på filmen her.

Over dammen har kritikerne allerede løst inn billetter, og tankene deres har landet på nett slik at vi vanlige, dødelige kan suge inn informasjonen og... *trummevirvel*... glede oss!

Jepp, de første reaksjonene er utelukkende POSITIVE!

Her benyttes superlativer som "supersjarmerende", "magisk", "smart" og "hjertevarm", og enkelte går så langt som å kalle filmen "en umiddelbar juleklassiker". Samtlige roser Chalamets prestasjon (hvorfor er vi ikke overrasket?), og trekker spesielt frem hans vinnende karisma og smittende engasjement. Også Hugh Grants umpa-lumpa går igjen som en vinner, og "stjeler alle scenene han er med i", ifølge en.

Annonse

"Wonka" er basert på karakteren Willy Wonka fra "Charlie og sjokoladefabrikken", en av Roald Dahls mest kjente og elskede barnebøker. I denne nye filmatiseringen skal vi for første gang få vite hvordan verdens beste oppfinner, magiker og sjokolademaker ble til den helsprø, eksentriske fyren vi kjenner som Wonka i dag.

Annonse

"Wonka" er regissert av Paul King, fyren bak de ultrasjarmerende "Paddington"-filmene, og manuset er ført i pennen av King og hans tidligere "Paddington 2"-kollega Simon Farnaby.

På produksjonssiden står David Heyman ("Harry Potter"-serien) og Luke Kelly ("Heksene"), sammen med de ansvarlige produsentene Michael Siegel ("Charlie og sjokoladefabrikken" (2005)) og Alexandra Derbyshire ("Paddington").

I tillegg til Chalamet, byr "Wonka" også på stjerner som Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman, Tom Davis, Simon Farnaby, Kobna Holdbrook-Smith, Mathew Baynton, Jim Carter og Rich Fulcher.

Annonse
Annonse

"Wonka" kommer på kino 8. desember - legg til filmen i din huskeliste her!

Annonse