Margot Robbie i Barbie og Timothee Chalamet
Foto: Jae C. Hong/NTB (Chalamet), Jae C. Hong/NTB (Chalamet)

Timothée Chalamet takket nei til "Barbie": - Jeg burde ha vært med

Publisert:

Regissør Greta Gerwig avslører at stjerna angret på avgjørelsen da han besøkte settet.

Annonse

Er du ekte Greta Gerwig-fan, har du kanskje lagt merke til at verken Saoirse Ronan eller Timothée Chalamet er med i kinosuksessen "Barbie". Skuespillerne spiller fremtrende roller i flere av regissørens filmer, som i "Lady Bird" og "Little Women", men er overraskende nok ikke å se i Barbieworld.

- Jeg forsøkte å få med dem begge i den. Ingen av dem kunne, forteller Gerwig i et ferskt intervju med Hollywood First Look.

Det var det tilsynelatende en av dem som angret på. Chalamet skal angivelig ha besøkt "Barbie"-produksjonen i London ved flere anledninger.

- Timothée kom faktisk innom settet og sa "Jeg burde ha vært med i denne", og jeg svarte typ "Jeg vet! Hvorfor er du ikke med?".

Annonse

Les også: Margot Robbie får sinnsyk(!!!) "Barbie"-betaling

Timothee Chalamet og Saoirse Ronan i Little Woman

GERWIGS FAVORITTER: Timothee Chalamet og Saoirse Ronan i "Little Woman".

I et tidligere intervju med CinemaBlend har Gerwig forklart at hun håpet de to skuespillerne hadde mulighet til å gjøre såkalte cameos i "Barbie".

- Ingen av dem kunne gjøre det, og jeg var så irritert. Men jeg elsker dem så mye. Det føltes som å gjøre noe uten barna mine. Jeg mener, jeg er ikke moren deres, men på en måte føler jeg meg som det.

Både Chalamet og Ronan, som beskrives som Gerwigs "muse", er Hollywood-yndlinger med smekkfulle timeplaner. I år får vi se Chalamet i storfilmene "Wonka" og "Dune: Part Two", og Ronan i dramafilmen "Foe" der hun spiller mot stjerneskuddet Paul Mescal.

Annonse

PS! Som medlem av Kinoklubben, kan du se "Barbie" på kino til halv pris! Les mer om Kinoklubben, og meld deg inn, her!

"Barbie" er nå å se på kinoer over hele landet - billetter finner du her

Annonse