Liam Hemsworth i The Witcher sesong 4
Foto: Netflix

Her er første titt på Liam Hemsworth som Geralt av Rivia i "The Witcher"

Filmweb
Publisert:

Reisen fortsetter i fjerde sesong... uten Henry Cavill.

Annonse

Netflix har delt den aller første smakebiten på fjerde sesong av "The Witcher", nærmere bestemt et glimt av Liam Hemsworth (34) i rollen som Geralt av Rivia.

Den populære monsterjegeren har hittil vært spilt av Henry Cavill (40) gjennom tre sesonger, men det er altså Hemsworth som får æren av å runde av fantasyseriens to siste sesonger.

Strømmetjenesten annonserte skuespillerbyttet i oktober 2022, og i den anledning delte både Cavill og Hemsworth sine offisielle uttalelser på Instagram.

- Reisen min som Geralt av Rivia har vært fylt av både monstre og eventyr, men nå kommer jeg dessverre til å legge fra meg medaljongen og sverdene mine før sesong 4. Min stedfortreder, den fantastiske herr Liam Hemsworth, vil overta kappen til Hvite Ulv, skrev Cavill om å forlate drømmerollen.

Annonse

På samme tidspunkt delte Hemsworth følgende tekst med sine følgere:

- Som Witcher-fan, er jeg overlykkelig over muligheten til å spille Geralt av Rivia. Henry Cavill har vært en utrolig Geralt, og jeg er beæret over at han overleverer tøylene til meg, og lar meg plukke opp Hvite Ulvs sverd i det neste kapittelet i eventyret hans, skrev skuespilleren.

En offentlig grunn til at Cavill forlot rollen har aldri nådd oss, men sannsynligvis handlet det om å frigjøre tid til andre prosjekter (Les: en ny "Supermann"-film for DC Studios, som dessverre aldri ble noe av).

Se det aller første klippet av Liam aka Geralt under:

Annonse

"The Witcher" bygger på Andrzej Sapkowskis bokserie som tidligere har blitt filmatisert, i både film- og serieform, på polsk. Her hjemme er serien derimot best kjent som grunnlaget for spillene med samme navn. Over 40 millioner eksemplarer av spillene har blitt solgt på verdensbasis.

Første sesong av Netflix-serien ble sluppet i 2019 og fortalte historien om tre individers sammenflettede skjebner i den enorme verdenen Kontinentet, der mennesker, alver, witchere, gnomer og monstre kjempet for å overleve. I 2021 kom seriens andre sesong, som ble fulgt opp med en todelt tredje sesong i 2023.

De to neste sesongene vil dekke handligen i Sapkowskis tre gjenværende "Witcher"-romaner; "Babtism of Fire", "The Tower of the Swallow" og "Lady of the Lake".

Annonse

I midten av april bekreftet Netflix at produksjonen av fjerde sesong var i gang, og at den vil spilles inn sammenhengende med den femte og avsluttende sesongen. I den sammenheng ble det servert en liten sniktitt på "Witcher"-gjengens første gjennomgang av sesong 4-manuset, der vi så Hemsworth trygt plassert mellom skuespillerne Anya Chalotra (Yennefer) og Joey Batey (Jaskier the bard).

Så langt er det ikke offentliggjort en lanseringsdato for sesong 4, men ut ifra hvor produksjonen befinner seg nå, vil vi tippe tidligst en gang i løpet av 2025.

Annonse