Daniel Radcliffe
Foto: Charles Sykes/NTB

Daniel Radcliffe har aldri sett "Breaking Bad" og "Sopranos": - Jeg ser på tegneserier og reality

Filmweb
Publisert:

Stjerna sier han kan takke barndommens favorittserie for nettop det.

Annonse

Daniel Radcliffe, vår alles favoritt-trollmann, har nylig avslørt en... vel, litt overraskende hemmelighet om sine TV-vaner. I et ferskt intervju med Comic Book Resources (via Variety), innrømmet 34-åringen at han heller ser på tegnserier og reality enn å begi seg ut på mer seriøse saker.

- Helt ærlig, jeg ser på tegneserier og reality-TV. Jeg har aldri sett "Breaking Bad". Jeg har aldri sett "The Sopranos" eller "The Wire". Alle de tunge, timelange greiene - jeg klarer det bare ikke, røpet stjerna.

Videre forklarte Radcliffe at smaken på lettere underholdning "delvis stammer fra oppveksten med The Simpsons" på skjermen.

- Jeg så "Jeopardy!" her om dagen, og en av deltakerne krediterte "The Simpsons" for haugevis av triviakunnskapen sin. Det stemmer absolutt for meg også. Det er så mange rare fakta og ting, fra min generelle kunnskap til min sans for humor, som på en eller annen måte ble dannet av "The Simpsons", sa han.

Annonse

Radcliffe har selv lånt ut stemmen til animasjonsserier som "BoJack Horseman", "Rick and Morty" og "Mulligan" (som nylig slapp nye episoder på Netflix). Han er overbevist om at seriene aldri hadde fungert med levende skuespillere.

- Jeg tror mye av "BoJack Horseman" ville vært for jævla dystert og trist hvis det ikke var en snakkende hest, sa Radcliffe og fortsatte:

- Det klassiske eksemplet er Homer som kveler Bart i "The Simpsons". I live-action er det bare en grusom form for barnemishandling, som det overhodet ikke er noe morsomt med, men i "The Simpsons" er det en løpende spøk - og det er morsomt fordi Barts hals gjør det den gjør, la han til.

Til slutt rundet skuespilleren av med ei litta forsvarstale.

Annonse

- Det gir mening at vår generasjon, som har vokst opp på "The Simpsons", ville fortsette å se flere tegneserier med voksentema når de ble eldre.

Amen.

For øyeblikket spiller Radcliffe en av hovedrollene i Broadway-oppsetningen "Merrily We Roll Along", en rolle som nylig bragte ham en Tony-nominasjon for beste skuespiller i en musikal. Dit kommer man ikke uten mye hard jobbing, så at tegneserier og reality er det man orker å ta inn etter en lang dag på scenen, har vi forståelse for. Men vi snakker "Breaking Bad" og "The Sopranos" her, altså...!?

Annonse