David Corenswet, til venste, og Henry Cavill, til høyere, er henholdvis den nye og den gamle Supermann.

Endelig! Her er det første bildet av "nye" Supermann (og drakta!)

Filmweb
Publisert:

David Corenswet er født for rollen som Clark Kent aka Supermann (punktum).

Annonse

Regissør og manusforfatter James Gunn har postet det aller første bildet av David Corenswet i rollen som Supermann, og avduket med det også den nye superdrakten (ikke helt ulik sine forgjengere, heldigvis).

Det er snart et år siden vi fikk vite at DC Studios hadde funnet en ny og yngre kandidat til å overta kappen etter Henry Cavill (41), og at Corenswet (30) skulle lede storfilmen "Superman: Legacy".

Nå har Gunn kvittet seg med "Legacy", og går ganske enkelt videre med "Superman". Filmen skal kickstarte den første delen i DC's nye superheltunivers, kalt "Gods and Monsters", og vil ifølge Gunn dreie rundt "Superman idet han forsøker å balansere sin kryptoniske bakgrunn med sin menneskelige oppvekst".

Se bildet av Corenswet under:

David Corenswet som Clark Kent aka Superman i Superman
Foto: James Gunn/ Threads

Tretti år gamle Corenswet er fra Philadelphia, likner Henry Cavill på en prikk, og har tidligere spilt i film- og TV-produksjoner som "House of Cards", "The Politician", "Hollywood" og "Pearl". Det har likevel kun vært snakk om biroller, og Supermann-tittelen vil utvilsomt forandre livet hans for alltid.

I tillegg til vår nye trikotmann, får vi også se en ung og lovende Lois Lane i Rachel Brosnahan (33) - best kjent for sin rolle som standup-komikeren Miriam Maisel i Amazon Prime-serien "The Marvelous Mrs. Maisel". Utover denne duoen byr rollelista på Nicholas Hoult som Supermanns erkefiende Lex Luthor, Skyler Gisondo som Jimmy Olsen, Anthony Carrigan som Metamorpho, Edi Gathegi som Mister Terrific, Nathan Fillion som Guy Gardner og Isabela Merced som Hawkgirl. Blant andre.

"Superman" skal etter planen lanseres på kino 11. juli 2025.

Annonse