Ryan Reynolds og Hugh Jackman i Deadpool & Wolverine

Logan stjeler showet i blodig ny trailer for "Deadpool & Wolverine"

Filmweb
Publisert:

Den ferske Marvel-duoen, som sparker seg inn på lerretet 24. juli, kan fort stå for en av årets største kinofilmer.

Annonse

Marvels andre trailer for "Deadpool & Wolverine" er her, og i den går de to karakterene løs på hverandre så blod og støv fyker... før de teamer opp for å redde verden (selvfølgelig). Låta som setter stemningen er Madonnas "Like a Prayer", og av en eller annen grunn føles det som et helt normalt valg i Deadpool-sammenheng.

"Jeg er i ferd med å miste alt jeg noen gang har brydd meg om", sier Deadpool til Wolverine.

"Not my fucking problem", svarer Wolverine.

Jepp, det gnistrer mellom Ryan Reynolds (47) og Hugh Jackman (55), og kjemien lover bælgodt for filmen som kommer på kino 24. juli. Det synes åpenbart fansen også, på X (tidligere Twitter) har hypetoget tatt av for lengst:

Annonse

Deadpool og Wolverine har ikke møttes på lerretet siden 2009-filmen "X-Men: Origins: Wolverine", og overraskelsen var enorm da "Deadpool 3"-samarbeidet ble annonsert høsten 2022. Jackman trakk tross alt sitt siste åndedrag som mutanten i "Logan" (2017), og har siden hevdet han var ferdig med rollen for godt. Luringen...

Annonse

"Deadpool & Wolverine" er den tredje filmen i "Deadpool"-serien, og den første satt til Marvel-universet (antihelten var en av flere tegneseriekarakterer Disney overtok da de kjøpte opp 20th Century Fox i 2019). Filmen er regissert av Shawn Levy, som tidligere har samarbeidet med Reynolds om filmer som "Free Guy" og "The Adam Project", og manuset er skrevet av Rhett Reese og Paul Wernick (som også forfattet de to første filmene).

I tillegg til Reynolds og Jackman, får vi også se stjerner som Matthew Macfayden, Emma Corrin, Rob Delaney, Karan Soni, Leslie Uggams, Morena Baccarin og Stefan Kapicic. På toppen ryktes det at filmen vil by på et par overraskelses-cameos, men disse holdes fremdeles tett til brystet.

Sjekk ut den nye traileren øverst i artikkelen, og ta en titt på filmens to nye plakater under.

"Deadpool & Wolverine" har norgespremiere 24. juli - legg til filmen i din huskeliste her

Bilde fra 'Deadpool & Wolverine'Bilde fra 'Deadpool & Wolverine'
Annonse