David Corenswet, til venste, og Henry Cavill, til høyere, er henholdvis den nye og den gamle Supermann.

DC Studios har funnet sin nye Supermann

Publisert:

Dette er mannen som overtar kappen etter Henry Cavill.

Annonse

I oktober fortalte Henry Cavill (39) sine 23 millioner følgere på Instagram, at han var tilbake i rollen som Supermann. Halvannen måned senere var comebacket avlyst. Den nyinnsatte ledelsen i DC-studios, James Gunn og Peter Safran, var nemlig gira på å hente inn en ny og yngre kandidat til å lede den kommende storfilmen "Superman: Legacy".

Han har de funnet nå.

Skuespilleren som overtar stafettpinnen etter Cavill, og som nå kan smykke seg med tittelen Clark Kent aka Supermann, heter David Corenswet og er 29 år fra Philadelphia. Corenswet har tidligere spilt i film- og tv-produksjoner som "House of Cards", "The Politician", "Hollywood" og "Pearl", og så er han... vel...

...PRIKK LIK Henry Cavill!

David Corenswet og Rachel Brosnahan - Superman

SUPERMAN & LOIS: David Corenswet og Rachel Brosnahan har kapret hovedrollene i kommende "Superman: Legacy".

Gunn og Safran har forøvrig ikke bare funnet sin nye trikotmann, duoen har også castet en ung og lovende Lois Lane i Rachel Brosnahan (32). Amerikaneren er best kjent for sin rolle som standup-komikeren Miriam Maisel i Amazon Prime-serien "The Marvelous Mrs. Maisel".

Gunn og Safran har tidligere forklart hvordan de ønsker å knytte de kommende DC-prosjektene sammen i en større historie over to deler. Den siste delen vet vi foreløpig lite om, men duoen har avslørt hvilke filmer og serier vi kan vente å se i første kapittel - som har fått tittelen "Gods and Monsters". Det er altså her "Superman: Legacy" kommer inn, som en kickstart på det nye universet.

Ifølge Gunn vil filmen "følge Superman idet han forsøker å balansere sin kryptoniske bakgrunn med sin menneskelige oppvekst". Gunn har selv skrevet manuset, og kommer også til å stå for regien.

Annonse

"Gods and Monsters" består så langt av 11 prosjekter (10 nye titler + Matt Reeves The Batman-oppfølger), som blant annet inkluderer den nye Supermann-filmen, en Batman og sønn-film og en haug av delvis ukjente karakterer.

Gunn har forklart at strategien deres er å "benytte diamant-karakterer, som Supermann, Batman og Wonder Woman, til å løfte andre karakterer som folk ikke kjenner til". Studioet vil nå fokusere på å binde alle DC-produksjonene sammen, med en tydelig rød tråd.

- Det er første gang noensinne at alt DC-relatert - film, TV, live-action, animasjon, spill - vil samles under én og samme kreative visjon, som James og jeg har skapt, fortalte Safran.

Enkelte titler vil likevel falle utenfor Gunn og Safrans nye hovedunivers. Det løser duoen ved å gi de frittstående prosjektene, som for eksempel "The Batman Part II" og "Joker: Folie au deux", merkelappen "DC Elseworlds".

Annonse

Vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer om "Superman: Legacy".

Annonse