Følte seg tvunget til nakenscener som 19-åring: - Jeg ville jo beholde jobben

Publisert:

Amanda Seyfried skulle ønske hun hadde en intimtetskoordinator i begynnelsen av skuespillerkarrieren.

Annonse

Tidligere denne uka skapte skuespiller Sean Bean (63), mest kjent for sine roller som Ned Stark i "Game of Thrones" og Boromir i "Ringenes herre", overskrifter med sin uttalelse om at intimitetskoordinatorer "ødelegger spontaniteten" under innspillingen av sex-scener.

Siden har flere skuespillere, som Lena Hall ("Snowpiercer"), Rahul Kohli ("Haunting of Bly Manor") og Rachel Zegler, reagert offentlig på Beans utsagn. På Twitter skriver blant annet sistnevnte at hun som nykommer i bransjen var "ekstremt takknemlig for å ha en intimitetskoordinator på settet til 'West Side Story'", og at "Spontanitet under intime scener kan være utrygt". Til slutt ber hun rett og slett Bean om "å våkne opp".

Se innlegget under:

Nå deler også den Oscar-nominerte "Mamma Mia!"-skuespilleren Amanda Seyfried sine tanker om temaet.

I et intervju med Porter Magazine, forteller Seyfried at hun "skulle ønske hun slo igjennom nå, i en tid hvor intimitetskoordinatorer er påbudt på sett, og skuespillere står i en bedre posisjon til å si ifra."

- Jeg var 19 og gikk rundt uten undertøy - altså, tuller du med meg? Hvordan lot jeg det skje? Å, jeg vet hvorfor; jeg var 19 og ville ikke opprøre noen, jeg ville jo beholde jobben min. Derfor.

36-åringen sier at hun kom "temmelig uskadd" fra den første tiden som ung skuespiller i Hollywood, men at hun ser tilbake på det hele i sjokk.

Annonse

Sean Bean har ikke kommentert saken siden intervjuet med Time Magazine.

Annonse