Shia LaBeouf ville begå selvmord: - Jeg hadde en pistol på bordet

Publisert:

Skuespilleren (36) åpner opp om bunnpunktet i karrieren, og den kommende rollen som reddet livet hans.

Annonse

I et ferskt Youtube-intervju med biskop Robert Barron forteller "Fury" og "The Peanut Butter Falcon"-skuespiller Shia LaBeouf at han på et tidspunkt (for ikke lenge siden) vurderte å ta sitt eget liv.

- Verden hadde falt sammen for meg.

LaBeouf beskriver perioden som karrierens største bunnpunkt. En periode som involverte skandaler som tvangsinnleggelse, bilkrasjer, offentlige utbudd, voldelig oppførsel og søksmål. En periode som kostet ham hovedrollen i Olivia Wildes kommende "Don't Worry Darling" (ja, den som omsider gikk til Harry Styles).

- På det tidspunktet var jeg helt borte.

Annonse

Skuespilleren fortsetter:

- Ingen vil snakke med meg, inkludert min egen mor. Manageren min ringte ikke. Agenten min ringte ikke. Jeg var ikke koblet til min egen karriere lenger.

36-åringen beskriver at han vurderte å ta sitt eget liv.

- Jeg hadde en pistol på bordet. Jeg var helt ute av det.

Annonse

- Jeg ville ikke være i live lenger når alt stod på. Jeg følte på en skam jeg aldri tidligere har opplevd - den typen skam som gjør at du glemmer hvordan du puster. Du vet ikke hvor du skal gå. Du kan ikke en gang gå ut å typ, spise en taco.

REDDET LIVET: LaBeouf i den kommende filmen "Padre Pio".

Skuespilleren forteller at en helt spesiell filmrolle var det som reddet ham ut av mørket. LaBeouf kom nemlig i kontakt med regissør Abel Ferrera via et "åndelig zoom-kurs", som de begge deltok i. Ferrera ba LaBeouf om å spille tittelrollen i sin kommende film "Padre Pio".

I forberedelsene til rollen som den kontroversielle, italienske munken, dykket skuespilleren inn i katolisismen - som han senere også konverterte til.

Som et resultat av møtet med Ferrera og den romersk-katolske kirke, forteller LaBeouf at han klarte å legge det han kaller "gamle meg" bak seg, og se at "livet mitt hadde påført andre alvorlig smerte og skade".

Annonse

Lanseringsdatoen for "Padre Pio" er foreløpig ikke offentliggjort.

Annonse