Åpner opp om eksens CinemaCon-angrep: - Det er en grunn til at jeg forlot det forholdet

Publisert:
Sist oppdatert:

Trekantdramaet fortsetter...

Annonse

Tidligere i år stod skuespiller og regissør Olivia Wilde (38) foran 4000 mennesker på scenen under den store kinomessen CinemaCon i Las Vegas, da hun fikk overrakt en mystisk konvolutt merket "Personal and Confidential".

Wilde skulle presentere sin kommende film "Don't Worry Darling", ledet av Florence Pugh (26) og Harry Styles (28), da hun åpnet konvolutten - som viste seg å inneholde rettsdokumenter om barnefordelingen mellom henne og eksmannen Jason Sudeikis (46).

I etterkant nektet Sudeikis å ha noe å gjøre med hendelsen, og hevdet han ikke ante at Wilde ville få overlevert papirene under arrangementet.

I et portrett-intervju med Variety, åpner Wilde for første gang opp om CinemaCon-hendelsen, som skapte overskrifter verden over.

Annonse

Her forteller regissøren at det offentlige dramaet har vært "dypt smertefullt" for barna hun har med eksmannen (8 år gamle Otis og 5 år gamle Daisy Josephine), og understreker at konvolutten aldri burde ha funnet vei til CC-scenen - som hun omtaler som "arbeidsplassen" sin.

- På alle andre arbeidsplasser, ville det bli sett på som et angrep. Det var virkelig opprørende. Det burde aldri ha skjedd. Det var et stort sikkerhetsbrudd, noe som er veldig skummelt. Du måtte deale med en rekke hindringer for å entre det rommet og få et inngangsarmbånd til arrangementet; med en rekke papirer og COVID-tester som måtte gjennomføres dager i forveien. Det må ha krevd planlegging.

Da Wilde åpnet konvolutten og så innholdet, fortsatte hun presentasjonen uten å la seg vippe av pinnen.

- Jeg hatet at den ekle hendelsen distraherte alle bort fra arbeidet studioet, og så mange forskjellige involverte jeg representerte på scenen, hadde lagt i filmen. Å prøve å sabotere det, var virkelig grusomt. Men jeg hadde en jobb å gjøre, og jeg blir ikke så lett distrahert.

Annonse

Hun legger til:

- Men du vet, dessverre, det var ikke helt overraskende for meg. Jeg mener, det er jo en grunn til at jeg forlot det forholdet.

SPILLER MANN OG KONE: Harry Styles og Florence Pugh i "Don't Worry Darling".

Wilde nevner ikke eksmannens navn i løpet av hele intervjuet. Hun fokuserer på at ofrene etter CinemaCon først og fremst er barna, som ikke har valgt et liv i rampelyset.

- De eneste som led var barna mine, fordi de måtte se det, og de skulle aldri ha fått vite noe om at det skjedde. Det var forferdelig for meg, men ofrene var en 8-åring og en 5-åring, og det er virkelig trist.

- Jeg valgte å bli skuespiller; jeg tok frivillig steget inn i rampelyset. Men det er ikke noe barna mine har bedt om. Og når barna mine blir dratt inn i saken, er det dypt smertefullt.

Annonse

Wilde forteller at hun nå har valgt å sette sinne kommende prosjekter på vent og bruke tiden fremover med barna sine.

- Det ble klart for meg at dette året er tiden for å være hjemme med barna mine. Det ble ikke et år å tilbringe på et filmsett, som er totalt altoppslukende. Det var på tide å ta en pause og vie meg til barna mine når jeg har dem. De er hele min verden...og mine beste venner.

Det ble offentliggjort at forholdet mellom Wilde og Sudeikis var over i fjor vinter, og allerede på nyåret ble det bekreftet at hun datet den ti år yngre Harry Styles, som hun både regisserer og spiller mot i kommende "Don't Worry Darling". Romansen har høstet enorm oppmerksomhet fra Styles-fansen, og skapt et offentlig trekantdrama som diskuteres heftig i sosiale medier.

I et fersk intervju, innrømmer Florence Pugh (hans motspiller i "Don't Worry Darling") at hun ikke var forberedt på hysteriet som fulgte med Styles - som tilfeldigvis også er en av verdens mest kjente artister:

Annonse

"Når skuespillet er redusert til sexscenene dine, eller det å se verdens mest kjente mann gå ned på noen...! Det er ikke derfor vi gjør det. Det er ikke derfor jeg er i denne bransjen."

"Don't Worry Darling" har premiere på norske kinoer 23. september - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse