Chris Pine og Gal Gadot i Wonder Woman

Stjerna er fremdeles sjokkert over at Warner Bros. droppet "Wonder Woman 3"

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

De to første "Wonder Woman"-filmene var en gigantsuksess. Likevel valgte Warner Bros. å sette strek før den planlagte tredje filmen.

Annonse

Hollywood-stjerna Chris Pine (43), som spilte Wonder Womans kjærlighetsinteresse Steve Trevor i to filmer om amazonekrigeren, har enda ikke kommet over skrotingen av "Wonder Woman 3" (til tross for at det har gått halvannet år).

I et fersk intervju med Business Insider, via Variety, innrømmet 43-åringen at han ikke forstår Warner Bros. avgjørelse om å kaste "Wonder Woman" og regissør Patty Jenkins på dør.

- Jeg er sjokkert over at de sa nei til en milliard-dollar-filmserie, og bestemte seg for å gå i en annen retning, sa Pine.

- Jeg vet ikke hva begrunnelsen bak det var, det er over mitt lønnsnivå, men Wonder Woman er en utrolig karakter og Patty er en så omtenksom regissør, la han til.

Annonse

Warner Bros. byttet ut ledelsen i DC Studios i oktober 2022, og James Gunn og Peter Safran overtok makten over superhelter som Batman, Supermann og Wonder Woman. Duoen tok umiddelbart store avgjørelser for å bake sin visjon inn i studioets fremtid, som å kansellere den tredje, planlagte "Wonder Woman"-filmen.

Nyheten kom som et sjokk for fansen, da både Jenkins (regissøren bak de to første "WW"-filmene) og skuespiller Gal Gadot hadde signert for fortsettelsen. Ikke minst var de to første filmene en enorm kassasuksess, og spilte inn nesten en milliard dollar på verdensbasis. Den eneste forklaringen utad var at prosjektet ikke passet inn i studioets nye planer.

Siden har ryktene gått frem og tilbake om hvorvidt det blir film eller ei. Høsten 2023 hintet Gadot selv om at hun hadde noe på gang med Warner Bros., en kortvarig glede som en knapp uke senere viste seg å ikke stemme.

Og Gunn og Safran lever tilsynelatende godt med det.

Annonse

- De er ikke interessert i å gjøre "Wonder Woman" for øyeblikket, sa Jenkins i podcasten "Talking Pictures" i mars i år (via Variety).

- Det er ikke en enkel oppgave, det som skjer i DC. James Gunn og Peter Safran må følge sitt eget hjerte inn i sine egne planer. Jeg vet ikke hva de planlegger å gjøre eller hvorfor, så jeg har sympati for hvor stor jobben er, og de må følge hjertet sitt og gjøre det de har planlagt, la hun til.

Annonse