Gal Gadot avslører store nyheter om "Wonder Woman 3"

Publisert:

Vent litt, ble ikke den filmen skrotet?

Annonse

Et gjensyn med Gal Gadot (38) i rollen som Wonder Woman er fremdeles mulig, folkens.

I et ferskt intervju med ComicBook.com avslører skuespilleren at "Wonder Woman 3" er under utvikling hos DC Studios, og at hun samarbeider med James Gunn og Peter Safran om den.

- Jeg elsker å spille Wonder Woman. Det er så nært og kjært for hjertet mitt. Ut ifra det jeg hørte fra James og fra Peter, skal vi utvikle en "Wonder Woman 3" sammen.

Det var i desember, kun få uker etter at Gunn og Safran overtok roret i DC Studios, at Warner Bros. skrotet Patty Jenkins manus-utkast til "Wonder Woman 3". Regissøren, som står bak de to første WW-filmene, fikk da beskjed om at prosjektet ikke passet inn i studioets videre planer.

Annonse

Siden den gang har "Wonder Woman" og Gadots fremtid i superheltuniverset vært uklar, men nå ser det altså ut til at israeleren får være med videre på reisen.

Les også: DC Studios har funnet sin nye Supermann - og han er prikk lik(!) Henry Cavill

IKKE FERDIG: Gal Gadot hevder "Wonder Woman 3" er under utvikling.

Tidligere i år annonserte Gunn og Safran sin nye "mesterplan" for DCU. Her forklarte duoen hvilke karakterer og historier de ønsker å satse på fremover, og hvordan de håper å knytte det hele sammen i en større fortelling over to deler. Foreløpig er det kun filmene og seriene i første del, som har fått tittelen "Gods and Monsters", som er avslørt.

I denne oversikten finnes riktignok en planlagt "Wonder Woman"-serie, men ingen spillefilm som vi kan se. Om den nye filmen befinner seg i del to, som hittil ikke er offentliggjort, eller om den havner under merkelappen "DC Elseworlds" (frittstående prosjekter som faller utenfor Gunn og Safrans nye hovedunivers, f.eks "The Batman Part II") gjenstår å se.

Gadot slo igjennom med et brak som Diana Prince aka Wonder Woman i "Batman v Superman: Dawn of Justice" i 2016, og gikk solo med "Wonder Woman" allerede i 2017. I 2020 svingte hun lyspisken på ny i oppfølgeren "Wonder Woman 1984", som i likhet med forgjengeren var regissert av Patty Jenkins.

Annonse