Verdensstjerne fikk se 20 minutter av Avatar 2: - Jeg ble målløs og rørt til tårer

Publisert:
Sist oppdatert:

Zoe Saldaña fikk kun se 20 minutter av oppfølgeren, men det var nok til å gjøre henne gråtkvalt.

Annonse

"Avatar"-skuespilleren Zoe Saldaña ble nylig intervjuet av People, og avslørte at hun like før nyttår fikk mulighet til å se 20 minutter av "Avatar 2", den ekstremt etterlengtede "Avatar"-oppfølgeren

"Avatar" ble en gigantsuksess på kino verden over vinteren 2009. Bare her hjemme ble det solgt 788.000 billetter! Regissør James Cameron bestemte seg tidlig for å gi publikum en komplett "Avatar"-saga, men det har tatt TID. Nå har fansen ventet i spenning i mer enn et tiår på det første nye tilskuddet i serien, og 16. desember skal det endelig skje - "Avatar 2" lanseres på kino.

Les også: 6 ganger anmelderne tok HELT feil

GJENOPPTAR ROLLEN: Zoe Saldaña skal nok en gang til pers i rollen som Neytiri i "Avatar"-franchisen.

I forkant av premieren, vil Saldaña, som spiller Neytiri i filmuniverset, forberede publikum på hva de har i vente:

- Det er definitivt et sprang fra den første filmen, så du må forberede deg på det. Det kommer til å bli et eventyr du sent vil glemme.

Deretter legger hun til at hun "blir helt på gråten bare av å snakke om det", før hun fortsetter:

Annonse

- Jeg fikk mulighet til å se 20 minutter av den andre filmen, rett før avslutingen på fjoråret. Og jeg ble helt målløs. Jeg ble rørt til tårer.

Det lover jo godt!

Til tross for at filmen har vært underveis i en årrekke, er handlingen fremdeles et mysterium. Det vi vet, er at den vil dreie rundt barna til Saldaña og Worthingtons karakterer fra originalen.

Tidlig fikk vi også vite at store deler av oppfølgeren vil foregå under vann, noe som har vært svært krevende for både skuespillere og produksjon. Ikke minst har det krevd enorme ressurser teknologimessig.

Annonse

Nå er det bare å lene seg tilbake og håpe at Saldaña ikke smører på (for mye). Har vi ventet i 12 år, kan vi søren i meg vente noen måneder til.

"Avatar 2" har premiere 16. desember i år. Watchlist filmen her!

Annonse