a

10 kvalitetsfilmer du endelig kan streame

Er du på utkikk etter de gode filmene å streame? Mange av Kinoklubbens titler har hatt sin tid på kino og er nå tilgjengelig på nettet. Her kan du lese om alle filmene og se hvor de kan streames!

Kinoklubb Norge er et fordelsprogram på kino som lar deg se de beste filmene på kino til halv pris. Kinoklubbens filmutvalg, de som håndplukker kvalitetsfilmene du bør se, er et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Men filmene går ikke på kino for alltid! Om du gikk glipp av noen av filmene, eller om du ikke er medlem i Kinoklubben, kan du nå se filmene komfortabelt fra sofaen i stuen din.

Filmweb har nylig lansert Streamingguiden som lar deg søke etter alle filmer og serier for å se hvor de kan streames. Her henter vi informasjon fra en rekke streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay, C More, iTunes og mange fler. Vi har nå søkt opp ti av de beste Kinoklubbtitlene på Streamingguiden slik at dere enkelt kan finne frem til filmen dere ønsker å se.

God film!

Hva vil folk si

a

Denne filmen har gjort det strålende på kino både i Norge og i utlandet, og har sanket en haug av gjeve nasjonale og internasjonale filmpriser! Den norske regissøren Iram Haq markerte seg med sin spillefilmdebut "Jeg er din" i 2013. Hun har en sjelden og viktig stemme i den norske filmfloraen, og nå er hun tilbake med den samfunnsaktuelle og personlige "Hva vil folk si".

Søk opp "Hva vil folk" si i Streamingguiden her!

Den 12. mann

a

Dette er en helt utrolig historie, som i seg selv er verdt å se. Legg så til flotte skuespillerprestasjoner, røff men fantastisk natur og filming så tett på og troverdig at du formelig kjenner neglespretten i fingrene! Vi anbefaler deg absolutt å få med deg denne.

Søk opp "Den 12. mann" i Streamingguiden her!

Mord på Orientekspressen

a

Den klassiske fortellingen til Agatha Christie vil være kjent for noen, men nå har selveste Kenneth Branagh laget sin versjon. Riktig storslaget på alle vis, også denne gang med en rekke kjente skuespillere i rollene, som Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Derek Jacobi, Judi Dench og ikke minst Kenneth Branagh selv, som den smått eksentriske, opprinnelig belgiske detektiven Hercule Poirot.

Søk opp "Mord på Orientekspressen" i Streamingguiden her!

La La Land

a

"La La Land" er en godtepose av en film som skamløst leker med klassiske musikal-elementer fra Hollywoods gullalder på 40- og 50-tallet. Akkompagnert av et deilig soundtrack og ispedd lekre dansescener, utspiller det seg en tidløs romanse mellom den unge jazzpianisten Sebastian og Mia, som higer etter å slå i gjennom som skuespiller i drømmenes by.

Søk opp "La La Land" i Streamingguiden her!

Lion

a

"Lion" er en av de filmene som treffer deg midt i hjertet! Med et stjernelag av skuespillere, og med Rooney Mara og Dev Patel i spissen (han fra blant annet "Slumdog Millionaire"), er vi med på en reise både på det fysiske og følelsesmessige plan som sitter lenge i.

Søk opp "Lion" i Streamingguiden her!

A Perfect Day

a

Denne filmen har mange lag og spiller på hele følelsesregisteret. Samtidig som vi føler på lokalbefolkningens hjelpeløse og til tider groteske hverdag, må vi smile av galgenhumoren og det komiske i situasjonene.

Søk opp "A Perfect Day" i Streamingguiden her!

Kongens nei

a

"Kongens nei" er en av de filmene som makter å fenge deg fra du setter deg ned i kinostolen og fram til rulleteksten er ferdig. Det er lenge mellom hver gang jeg sitter igjen med denne følelsen: å ha sett noe så hundre prosent gjennomført og troverdig. Vi er tilbake til noen skjebnesvangre dager i 1940, der Kong Haakon sto foran et vanskelig valg etter Tysklands invasjon av Norge og senkningen av Blücher ved Oscarsborg natt til 9 april.

Søk opp "Kongens nei" i Streamingguiden her!

Løvekvinnen

a

Vibeke Idsøes gripende, episke beretning bygger på Erik Fosnes Hansens internasjonale bestselger. "Løvekvinnen" er en storslagen film som garantert vil røre deg og som du vil huske lenge etter at du har forlatt kinosalen.

Søk opp "Løvekvinnen" i Streamingguiden her!

Per Fugelli – Siste Resept

a

Gjennom filmskaper Erik Poppes stødige regi og nærvær formidles livsglede og –visdom med både letthet og tyngde, nettopp slik vi husker hele Norges fastlege, samfunnsdebattant og sosialmedisiner.

Søk opp "Per Fugelli - Siste Resept" i Streamingguiden her!

A United Kingdom

a

Filmen er et sterkt vitnemål om hvordan to mennesker under uvanlige omstendigheter, stort press og i et storpolitisk maktspill med sterke økonomiske interesser klarer å stå imot og bryte grenser som vi i dag ser på som selvfølgelige. Rosamund Pike og Davis Oyelowo gjør en sterk innsats i regi av Amma Asante i denne varme, men opprivende, romantiske fortellingen om imperialismens mørkeste sider.

Søk opp "A United Kingdom" i Streamingguiden her!