Stillbilde fra første trailer til Mufasa: The Lion King
Foto: Walt Disney Pictures

Disney fortsetter historien – se den første traileren til MUFASA: The Lion King

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Oppfølgeren til live action-storfilmen fra 2019 forteller om Simbas datter – og kommer med nye avsløringer om Mufasa. Se den første traileren over!

Annonse

Denne prequel-filmen er laget i stil med Disneys "live-action"-nyinnspilling fra 2019, og forteller historien om hvordan Mufasa ble løvenes konge.

Rafiki forteller Kiara – datteren til Simba og Nala – historien om bestefaren, mens Timon og Pumbaa legger til fargerike kommentarer. Gjennom flashbacks blir vi fortalt historien om unge, foreldreløse Mufasa som møter en sympatisk løve ved navn Taka – tronarvingen. Det tilfeldige møtet setter i gang en reise, og båndene deres vil bli testet når de jobber sammen for å bekjempe en truende og dødelig fiende.

De fleste skuespillerne fra 2019-filmen er tilbake i rollene sine, mens 29 år gamle Aaron Pierre har tatt over rollen som Mufasa, og Beyoncés datter Blue Ivy Carter (13) spiller Kiara. Filmen har nye sanger skrevet av Vaiana-, Encanto- og Hamilton-komponist Lin-Manuel Miranda.

Den nye filmen kommer fra en av vår tids beste filmskapere, Oscar-vinneren Barry Jenkins (Moonlight). Tidligere denne måneden viste han fram traileren på CinemaCon i Las Vegas. Hvorfor er regissøren av Moonlight her for å fortelle dere om en 8-kvadrants oppfølger-film?" Svaret var at prosjektet er "et av de beste valgene jeg noen gang har tatt i mitt liv."

Annonse

Den nye filmen har fått tittelen Mufasa: The Lion King, og kommer på kino 18. desember. Legg til filmen i huskelista di her!

Annonse