Zendaya poserer for fotografene på premieren til filmen "Challengers" 10. april 2024 i London.
Foto: Vianney Le Caer/NTB

Zendaya om å vokse opp som barnestjerne: - Jeg ble familiens forsørger

Filmweb
Publisert:

Når hun ser tilbake på oppveksten, skulle "Dune: Part II"-skuespilleren ønske at hun gikk på skolen.

Annonse

"Challengers"-aktuelle Zendaya (27) er en av verdens største stjerner, med en skuespillerkarriere som startet allerede i tenårene. Tilsynelatende har hun alt; talentet, utseendet, fansen og en berømt kjæreste i Tom Holland aka Spider-Man (i hvert fall på lerretet). Likevel avslører 27-åringen at hun sitter igjen med blandede følelser rundt oppveksten, og livet som barneskuespiller.

"Jeg vet ikke hvor mye valg jeg hadde", forteller Zendaya i et intervju med britiske Vogue, via US Magazine.

"Jeg har kompliserte følelser rundt barn, berømmelse og det å være i rampelyset, eller å være en barneskuespiller", legger hun til.

"Vi har sett mange tilfeller av at det har vært ødeleggende... Og jeg tror først nå, som en voksen, at jeg begynner å tenke: Åh ok, vent et sekund, jeg har alltid bare gjort det jeg har kjent til, og det er alt jeg kan."

Annonse

Les også: 35 nye filmer vi gleder oss til i 2024

Zendaya i Challengers
NY HOVEDROLLE: Mike Faist, Zendaya og Josh O'Connor i "Challengers", som har premiere på kino 26. april.

Videre forklarer stjerna at hun som tenåring aldri hadde tid til å reagere på følelsene som kom med alderen, og at hun derfor går igjennom dem nå.

- Jeg følte at jeg at jeg ble kastet inn i en voksen posisjon: Jeg ble familiens forsørger veldig tidlig, rollene ble byttet på, og jeg ble voksen fort.

Zendaya innrømmer at den spesielle oppveksten har kommet med et stort forventningspress, som hun fremdeles kjenner på kroppen i dag.

- Jeg er veldig anspent, og jeg tror jeg bærer det med meg fra å være barn og aldri egentlig ha mulighet til å bare prøve ting. Og jeg skulle ønske jeg gikk på skolen.

Annonse

Fra 26. april kan du se Zendaya i "Challengers", den nye filmen til den prisbelønte filmskaperen Luca Guadagnino ("Call Me by Your Name"). Se traileren øverst i artikkelen og legg til filmen i din huskeliste her!

Annonse