Aaron Taylor Johnson og Daniel Craig
Foto: NTB/SF Studios

Han skal spille den neste James Bond

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

La oss introdusere agent 007 à la 2024.

Annonse

Aaron Taylor-Johnson (33) har angivelig kapret rollen som den neste James Bond.

Det er den britiske tabloidavisen The Sun som hevder at 33-åringen har fått tilbud om å overta stafettpinnen etter Daniel Craig, som spilte den berømte agenten i 15 år.

Johnson skal ha kjempet om stillingen mot stjerner som Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill og James Norton.

"Bond er Aarons job, hvis han ønsker å akseptere den. Det formelle tilbudet ligger på bordet, og de venter på å høre fra ham", skal en kilde ha fortalt The Sun.

Annonse

Ifølge kilden planlegger produksjonsselskapet Eon Productions å starte innspillingen allerede i år.

"Slik Eon ser det, vil Aaron signere kontrakten i løpet av de kommende dagene, slik at de kan begynne å forberede seg til den store kunngjøringen."

Diskusjonen om hvem som skulle bli Craigs arvtager har pågått siden 2021, da stjerna (56) la opp med "James Bond: No Time to Die". En haug av kandidater har vært innom ryktebørsen, og samtidig har det også vært spekulert i produsentenes krav til nykommeren.

I 2022 hevdet ITV-journalist Ross King at "Bond-produsentene hovedsakelig var på jakt etter en yngre Bond", sannsynligvis i 30-årene, og understreket at skuespilleren måtte være "ung nok til å minst kunne lede de tre neste filmene i filmserien". I tillegg måtte skuespilleren være høyere enn 1.77 meter.

Annonse

Opplysningene førte til at mange ble usikre på tidligere heite Bond-kandidater som Henry Cavill, Tom Hardy, Tom Hiddlestone og Idris Elba, som alle var i 40-årene. Og jammen ser det ut til at det kan ha vært noe i kravene, gitt...

Til tross for at nye Bond (tilsynelatende) er på plass, kan det nok ta en stund før fansen får treffe ham. I oktober sa Bond-produsent Barbara Broccoli at "vi har en lang vei foran oss", og røpet at det hun beskrev som et nødvendig "moderniseringsarbeid av filmfranchisen" enda ikke var i gang.

Britiske Aaron Taylor-Johnson har markert seg i en rekke filmer og TV-produksjoner som "Kick-Ass", "Nowhere Boy", "Godzilla", "Nocturnal Animals" og Sonys "Spider-Man"-spinoff "Kraven the Hunter" (2023). Johnson har også figurert i Marvel-universet som Pietro Maximoff aka Quicksilver i "Avenges: Age of Ultron" og i "Captain America: The Winter Soldier".

Les flere filmnyheter her!

Annonse