Bad Boys 4

Will Smith og Martin Lawrence er tilbake i eksplosiv første trailer for "Bad Boys 4"

Filmweb
Publisert:

The boys are back.

Annonse

Sony Pictures har sluppet den første traileren for "Bad Boys 4", med Will Smith og Martin Lawrence i hovedrollene som Miami-politibetjentene Mike Lowrey og Marcus Burnett.

Actionkomedien, som har fått tittelen "Bad Boys: Ride or Die", er den fjerde i filmserien som ble lansert i 1995 med "Bad Boys" - og senere fulgt opp med "Bad Boys II" (2003) og "Bad Boys for Life" (2020).

Sistnevnte var en av de siste filmene som rakk å bli en kinosuksess våren 2020, før COVID-pandemien satte hengelåser på kinoer verden over, og spilte globalt inn mer enn de to første filmene til sammen. Handlingen plukket opp tråden mer enn 15 år etter "Bad Boys II", og både Lowrey og Burnett kjente på at alderen hadde innhentet dem.

Det fjerde kapittelet er i likhet med forgjengeren regissert av duoen Adil El Arbi og Bilall Fallah, og har i tillegg til Smith og Lawrence navn som Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith, Rhea Seehorn, Joe Pantoliano og Tiffany Haddish på rollelista. Manuset er ført i pennen av Chris Bremner, som også var en av de krediterte manusforfatterne på "Bad Boys for Life".

Annonse

Se traileren øverst i artikkelen.

"Bad Boys 4" har norgespremiere 7. juni - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse