Harry Styles om homosex i "My Policeman": - Noe annet enn to karer som kjører på

Publisert:

Stjerna åpner opp om sine homoerotiske scener i det kommende romantiske dramaet "My Policeman".

Annonse

De siste ukene har Florence Pugh og Harry Styles høstet massiv oppmerksomhet for sine dampende heite sex-scener i Olivia Wildes psykologiske thriller "Don't Worry Darling". Nå skaper sistnevnte nok en gang overskrifter, denne gangen for å snakke om sine homoerotiske sex-scener i kommende "My Policeman".

Filmen, som er basert på Bethan Roberts roman med samme tittel, er satt til 1957 og beskrives som et trekantdrama mellom en homofil politimann (Styles), kona (Emma Corrin) og en museumskurator (David Dawson).

I et fersk intervju med Rolling Stone, åpner Styles opp om hovedrollen:

- I dag er det åpenbart ganske ufattelig å tenke på at, "Åh, du kunne ikke være homofil. Det var ulovlig". Jeg tror at alle, inkludert meg selv, har sin egen reise med å finne ut av seksualitet og bli mer komfortabel med den, sier 28-åringen og fortsetter:

Annonse

- Filmen er ikke sånn "Dette er en homofil historie om at disse gutta er homofile". For meg handler den om kjærlighet, og om bortkastet tid.

David Dawson og Harry Styles i "My Policeman".

Styles legger til at sex-scenene i filmen fokuserer mer på det emosjonelle fremfor det fysiske ved samleie:

- Veldig mye homosex på film er to karer som kjører på, noe som liksom fjerner ømheten fra det hele.

- Jeg regner med at det kommer til å være folk som ser filmen, som levde under tiden det var ulovlig å være homofil. Regissøren (Michael Grandage) ønsket å vise at homosex kan være ømt, kjærlig og følsomt.

Annonse

Det kan se ut til at sex-fokuset følger Styles uansett hvilken rolleliste han står på. I et fersk intervju med Harper's Bazar, innrømmet Florence Pugh (hans motspiller i "Don't Worry Darling") at hun ikke var forberedt på nakenhysteriet som fulgte med Harry - som tilfeldigvis også er en av verdens mest kjente artister:

"Når skuespillet er redusert til sexscenene dine, eller det å se verdens mest kjente mann gå ned på noen...! Det er ikke derfor vi gjør det. Det er ikke derfor jeg er i denne bransjen."

"My Policeman" skal etter planen lanseres på utvalgte kinoer i slutten av oktober, slippes deretter på streaming måneden etter.

Annonse