Jason Momoa i Aquaman and the Lost Kingdom

4 nye filmer du kan se på kino nå!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Få oversikt over de ferskeste kinofilmene her!

Annonse
Wonka

Wonka

Premiere: Fredag 8. desember
Sjanger: Familiefilm

Helt siden Roald Dahls barnebok "Charlie og sjokoladefabrikken" ble utgitt i 1964, har barn og voksne verden over latt seg fascinere av den stadig like aktuelle historien. Nå trer Timothée Chalamet inn i rollen som sjokolademagnaten Willy Wonka i en storslått, ny prequelfilm.

På rollelista står navn som Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Olivia Colman, Tom Davis, Simon Farnaby, Kobna Holdbrook-Smith, Mathew Baynton, Jim Carter og Rich Fulcher. Filmen er regissert av Paul King, mannen som imponerte både små og store kinogjengere - ja, selv de mest innbitte anmeldere med sine sjukt sjarmerende "Paddington"-filmer.

Les også: Her er de første reaksjonene på storfilmen "Wonka": - En umiddelbar juleklassiker!

Annonse

Billetter finner du her

Ønske

Ønske

Premiere: Fredag 8. desember
Sjanger: Eventyr/Animasjon/Familiefilm

17 år gamle Asha og geiten hennes Valentino lever i ønskenes rike, Rosas, der ønsker bokstavelig talt kan gå i oppfyllelse. Den engelske stemmen til Asha er ved Oscar-vinneren Ariana DeBose, og Julia Michaels har skrevet nye sanger til filmen.

Disney feirer 100-årsjubileum med denne helt nye animasjonsfilmen fra regissøren av "Frost", der en av hovedpersonene er… stjerna i Disney-logoen? Jepp, Stjerne er en energisk og ønske-oppfyllende lyskule, og det blir spennende å se hvordan den gjør seg på film!

Billetter finner du her

Annonse
Maestro

Maestro

Premiere: Fredag 8. desember
Sjanger: Musikkfilm/Drama/Biografi

"Maestro" er en episk og fryktløs kjærlighetshistorie som beskriver det livslange forholdet mellom dirigenten, komponisten og aktivisten Leonard Bernstein (spilt av Bradley Cooper) og Felicia Montealegre Cohn Bernstein (spilt av Carey Mulligan). Filmen er en kjærlighetserklæring til livet og kunsten, og byr på en rørende og sterk skildring av familie og kjærlighet.

Les også: Bradley Cooper øvde i 6 år for 6 minutter i ny storfilm: - Jeg var livredd

Billetter finner du her

Annonse
Jason Momoa in a garment
Foto: © 2023 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & © DC

Aquaman and the Lost Kingdom

Premiere: Fredag 20. desember
Sjanger: Superheltfilm/Komedie/Action

Aquaman-, Saw-, Insidious- og The Conjuring-regissøren James Wan er tilbake med sin andre film om kongen av Atlantis, DC-superhelten spilt av Jason Momoa. Han får nok en gang selskap av stjerner som Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman og Patrick Wilson, som alle er tilbake i sine respektive roller.

Etter å ha mislyktes i sitt første forsøk på å beseire Aquaman, drives Black Manta fortsatt av ønsket om å hevne sin fars død, og vil ikke la noe hindre ham i å knuse Aquaman en gang for alle. Til tross for sine ulikheter, ber Aquaman sin bror og erkefiende Orm om hjelp i håp om å redde kongeriket, familien og ikke minst verden fra fullstendig ødeleggelse.

Billetter finner du her

Annonse
Annonse