Tom Cruise, med møkk og skrammer i ansiktet, ser rett i kamera.

Tom Cruise kapret hovedrollen i "The Revenant"-regissørens neste storfilm

Filmweb
Publisert:

61-åringen kaster seg over nok et gigantprosjekt...

Annonse

Tom Cruise (61) skal spille hovedrollen i en splitter ny storfilm signert Alejandro G. Iñárritu, regissøren bak "The Revenant". Det bekrefter The Hollywood Reporter.

Warner Bros. og Legendary Entertainment er i forhandlinger om å sikre seg prosjektet, som markerer Iñárritus første engelskspråklige film siden Leonardo DiCaprio-filmen "The Revenant", som tok verden med storm i 2015.

I tillegg til å spille hovedrollen, vil Cruise også bidra på produksjonssiden, tilføyer Deadline.

Så langt er verken tittel eller detaljer om handlingen avslørt, men forhåpningene er høye. Iñárritu har skrevet manuset i samarbeid med blant andre Alexander Dinelaris og Nicolás Giacobone, som også bistod Iñárritu på manuset til kritikerroste «Birdman» (2014), som sikret regissøren en Oscar for beste film og originalmanus.

Annonse

Iñárritus kommende spillefilm er nok et gigantprosjekt i kalenderen til Cruise, som tilsynelatende trives godt med mange baller i lufta. Fra før har stjerna "Mission: Impossible 8" og "Top Gun 3"(!?) på gang med Paramount, i tillegg til en ikke-eksklusiv avtale om å utvikle en rekke nye filmer med Warner Bros.. På toppen av kaka tar'n turen til verdensrommet i Universals kommende NASA-verdensromfilm. Puh.

Annonse